Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Монреал во прв тим? Не знам колку е ова паметна одлука со 1 ден тренинг. Ама ај со среќа нека му е :)
И со еден тренинг сигурно ќе е далеку подобар од Андре Сантос.

Монреал во прв тим? Не знам колку е ова паметна одлука со 1 ден тренинг. Ама ај со среќа нека му е :)

Еве еден убав извадок зошто и не е толку страшно што одма ќе настапи:

I wouldn’t worry about adaptation or anything like that. He’s match fit, ready to play, he’s got Spanish speakers around him to ensure he’s up to speed with everything else, and although there are obvious differences between the Spanish and English leagues – never more obvious than when you see Stoke in action – it’s just a game of football and he should have no problems.

Дајте некој добар стрим не бидете циции :)
Нема добар.....http://www.firstrow1.eu/watch/166645/1/watch-arsenal-vs-stoke-city.html

Лееееј овој се уби од бранење, ги истуривме, али реализација слабо....Поготово двете шанси на Окс, едната на Жиру кога место у гол повратна врати, Кош....итн итн....
Башка што му е на судијава ко затнато да му е свирчето, не суди фаули копиле мало.....
Монреал немаше шанса да се покаже, али се гледа дека си го бива дечкото....Идеме второ да ги отвориме.
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 16:52 ---
Мора да се тепа оваа, Евертон гледам губат, исто и Челзи.....

И Диаби нешто како да сака да не биде толку крш :D

Туу бе,толку ли неможевме барем еден гол да дадеме? Чембо? (n) Мораше барем една од оние двете шанси.И Жиру се изглупира на цело.Монреал ми се допаѓа до сега,иако не се не нападнале а и не се игра многу преку него...Одлично полувреме,со многу шанси,али реализација 0!Се надевам реализацијата ќе се подобри во второ и победа од 2-0 :)

Одличен натпревар барем според мене со повеќе од 70% посед на топката за нас :) Начо ми се допаѓа за сега па ќе видеме натака. Овен ке го јадеше убаво за малце од Вилшир и Артета :D

Тууууууууууууууу труднооооооо....Значи ако има тим што ич не го почитувам во премиер лига , тоа е Стоук.....Тешки копачи, врска си немаат, им посакувам да си испаднат од лига очи да не им видам. Единствено го почитувам Крауч, сеогаш кога го гледам неможам да му се изначудам каква контрола на топка има типов, респект.
Сосема заслужена победа, на голманчево му беше денот иначе ќе папаа петарда.
Ајде одма гифче барајте од моментот кога Џек му се стаи у фаца на Овен, епик.
Конечно не прмаме гол, малце да се качи моралов кај одбранава.
Момент на мечот, кога Војче се праеше мутав у стиолт абе топка неам, а топката позади него :pos:
Нека ни е честита победата и нека се множат.

Тууууууууууууууу труднооооооо....Значи ако има тим што ич не го почитувам во премиер лига , тоа е Стоук.....Тешки копачи, врска си немаат, им посакувам да си испаднат од лига очи да не им видам. Единствено го почитувам Крауч, сеогаш кога го гледам неможам да му се изначудам каква контрола на топка има типов, респект.
Сосема заслужена победа, на голманчево му беше денот иначе ќе папаа петарда.
Ајде одма гифче барајте од моментот кога Џек му се стаи у фаца на Овен, епик.
Конечно не прмаме гол, малце да се качи моралов кај одбранава.
Момент на мечот, кога Војче се праеше мутав у стиолт абе топка неам, а топката позади него :pos:
Нека ни е честита победата и нека се множат.
нема шанси да испаднат бидејќи дома кај нив орат по терен.... инаку Подолски требаше уште многу одамна да се земе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom