Шчежни,Сања,Вермален,Ремзи

Незнам што е проблемот со нас во прво полувреме...Стварно незнам...Прв треба Венгер,а после него сите на психолог.
Шчежни ме разочарува...Јас му давам шанса до лето,се зависи од него.
Сања,лето е најбоље да го продадеме на ПСЖ.Што повредите,што годинките му ебаа се.
Капитенот не ми е јасен.Како може да си капитен на Арсенал,пази,на Арсенал,а да си еден од најлошите играчи според моменталната форма.Стварно не ми е јасно.
Ремзи,дечкото колку и да се труди џабе му е.Еве му,пат Беласица,Тиверија,Олдам...Сумљам и таму да биде добар...
За нерешеното сами сме си криви.Шала на страна,исти ко Ливерпул стануваме.Мора да се стегнаме во одбрана...Каде е одбраната од почеток сезона?
Овој па Волкот шо нема да промаши,на крај шо гол дава...Ти ебам глупакот.Во прво полувреме мораше да даде барем еден гол...Исто и Жиру...Незнам веќе колку пати 100% шанси промашува и тоа во клучни моменти...Заради тие промашување сме мањак 7-8 бода...Со Сандерленд,Стоук,Челзи,Ливерпул...
И ако нешто ме нервира кај Подолски е тоа што ич не се труди,ич не трча.Феноменален играч е,страшен е,али од тој аспект треба да се подобри.
Сега гледајќи ги резултатите ни место да им се доближиме на Челзи и Тотенхем,кои ремизираа со Ридинг и Норич и да им се оддалечиме на Ливерпул,тапкаме во место.
Утре последен ден од трансфер периодов...Господ нека ни е на помош...