Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Диаме на клупа ? Можно е да му се спакувани куферите да си оди ? :icon_lol: Кај нас ?

Мислам дека денешниов натпревар ќе биде потење, така ми се чини, не е лесен противник Вест Хем, вака така имаат солидна екипа.
Иначе 23ти е при крај, уште 7-8 денови до крај на трансфер период, а стариов нит спомнал нешто а и малце не поврзувааат со било кој играч, нема ни многу шпекулации во периодов како што имаше порано, гледам и на transfermarkt.de нема ама баш ништо за нас. Ако останеме без засилувања во Јануари, тогаш треба да се простиме со ЛШ, али може и боље така, да видат како е без европско натпреварување па да се направи нешто добро за клубот.

Со среќа денес,

Добар гол на Подолски (y) се надевам ќе победите денеска.

Стримот ме заебаваше 5-6 минути и таман тогаш падна голот на Вест Хем.Кој ја згреши?

Одбиена од корнер, има повеќе кривци како и да е ја начека САМ на 16терец и за закова во гол. СПиеше и Волкот, и Подолски и уште некој колку што видов јас
--- надополнето: 23 јануари 2013 во 21:59 ---
Како што имаа Перси и Сонг trademark акција, така имаат Подли и Жиру со дуплиот пас при третиор гол.

Ги отворивме. Мислам и се очекуваше, според играта уште во прво мирисаше на гол.

Иритиран од одлуката Росицки да го нема во составот.
Воедно Фрими очекував да почне барем, но ми се допаѓа што е на клупата..очекувам да влезе во второ.
Се на се, само да не влезе Аршавин и очекувам одличен меч и многу ама многу погодоци.
Нема потреба да чекам до крајот за да си се самоцитирам ... не е одличен , прекрасен меч гледаме цело прво активен фудбал... многу повеќе на наша отколку нивна страна посесијата и шансите, а и головите стигнаа ... 5-1. :vozbud:

Што да се каже за ваква утакмица, ова е еден од оние денови кога Арсенал може секој да победи.
Супер си фунционираше се, се гледаше дека се исклучија од игра после петиот гол а и немаше потреба од повеќе.

Е сега негативно е што после овој резултат Венгер ќе има оправдание да не донесе ниеден нов играч.

Интересна изјава на навивачите на Арсенал - Венгер треба на почетокот на мечот да им го каже на играчите тоа што им го кажува пред второто полувреме ........... инаку ке го прегрееме Вилшер требаче него да го одмара место Жиру и Сања мислам треба да се стави малку на клупа да се даде малку шанса на дечкото што добро играше пред да се опорави Сања

Да не излезе дека сме тука на форумов само кога треба да ги критикуваме, па ајде и да ги пофалиме. Сстварно добро изиграа сите, и одма се виде разликата и во играта, течна, брза, динамична баш како што го познаваме Арсенал.

Одлични 3 бодови, ма да ми е криво за детето од В. Хем баш сериозно изгледаше повредата, чекам инфо да видам што е работата. Ако знаете нешто пишете ве молам

Најјако е што после вакво празнење наредната секогаш ја заебуваме...

Aaron Ramsey: 133 touches. 123 passes. 95% pass accuracy. 2 key passes.

ај сеа да ве видам :icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Уште еднаш докажа Волкот дека едноставно не го бива за напаѓач.

Натпреварот ВРВ браво момци, мада малку повеќе Сања ми бега од правецот, но да се надеваме дека му се само лоши денови и ќе се врати во форма.

Тео не е себичен бе само малку :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom