Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
За Волкот 90к фунти и позиција крило. Take it or leave it. Го сакам и сакам да остане во клубот ама не може некој со такви способности да те команда.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
КАВАНИ ?
ЗАХА?
НАНИ?
ДИАМЕ?
М'БИА?
ГЕТЦЕ?
М'ВИЛА?
ФЕЛАИНИ?
АДРИАН ЛОПЕЗ?
ДИЕГО МИЛИТО?

Шо мислите ќе земе ли Стариот од вие некој или само празни ветувања?? :D

Мислам дека ќе земе последната недела ама нема да биде играч од оваа листа :)

КАВАНИ ?
ЗАХА?
НАНИ?
ДИАМЕ?
М'БИА?
ГЕТЦЕ?
М'ВИЛА?
ФЕЛАИНИ?
АДРИАН ЛОПЕЗ?
ДИЕГО МИЛИТО?

Е ај жити се кои ветувања?
Не помнам кога излегол Венгер и рекол Заха/Нани.... го земам во Арсенал.
Се се шпекулации, ако еден ден излезе шпекулација за Меси и за него ќе биде ветување?

КАВАНИ ?
ЗАХА?
НАНИ?
ДИАМЕ?
М'БИА?
ГЕТЦЕ?
М'ВИЛА?
ФЕЛАИНИ?
АДРИАН ЛОПЕЗ?
ДИЕГО МИЛИТО?

Ја мислам сите ке ги купат :cool:

КАВАНИ ?
ЗАХА?
НАНИ?
ДИАМЕ?
М'БИА?
ГЕТЦЕ?
М'ВИЛА?
ФЕЛАИНИ?
АДРИАН ЛОПЕЗ?
ДИЕГО МИЛИТО?

Заха, Диаме.....некој од нив или двајцата моја претпоставка, за другите неверувам

Најдобро си кажа човекот... последната недела или последни 48 часа ќе чекаме за да се спуштат цените.
До тогаш, нагодувајте си и трачарете си :love:

Ако ги разбираш,баш напиши ми ја со зборови,да видам точно шо има...Единствено чисто што слушам е Аснал :)
Ја имаш во првиот коментар :D
And its Arseeeeenaaaaaal!!!
Arsenal F.C!
They're by far the greatest team!
the world has ever seen !

Еве ја и прес-конференцијата пред Челзи

--- надополнето: 17 јануари 2013 во 21:04 ---

Најдобро си кажа човекот... последната недела или последни 48 часа ќе чекаме за да се спуштат цените.
До тогаш, нагодувајте си и трачарете си :love:
да исто како и што прочитав дека до викендот ќе потпише Тео, си нагодуваме де...:pos:

Јас мислам дека најреално е да дојде Диаме,познавајќи го Венгер...Исто очекувам понатаму да има неколку рокади во тимот...
Шчежни
Сања-Мертесакер-Вермален-Гипс
Диаме-Артета
Казорла-Вилшер-Подолски
Волкот

Мислам дека вакво нешто треба да очекуваме :)

Јас мислам дека најреално е да дојде Диаме,познавајќи го Венгер...Исто очекувам понатаму да има неколку рокади во тимот...
Шчежни
Сања-Мертесакер-Вермален-Гипс
Диаме-Артета
Казорла-Вилшер-Подолски
Волкот

Мислам дека вакво нешто треба да очекуваме :)
Нешто вака

http://justarsenal.com/arsenal-edge-closer-to-diame-transfer/20086

Гипс
Гипс
Гипс
ГиПс

:unsure:

И со кој памет го ставате Тео како шпиц, не е шпиц аман, неможел и никогаш нема да може/знае да игра против тимови кои се бранат.

Ако сака да игра нека игра, ако сака да иде негде нека иде, тешко дека негде ќе припари у прв тим освен можеби у Ливерпул.
120 илјади неделно за Тео се лудост, Џек треба тогаш 250 да зима

Од сега ќе почнам да те исправам граматички на секој пост,пази,а не заради некоја глупост,дали е Гипс или Гибс. Да го ебам и картонот.Него последниве неколку утакмици шо игра Волкот?Дури и кога игра крило,си праи филмови и многу често го гледаме низ средината.

http://arsenaltrust.org/news/latest-news/report-of-ast-meeting-with-philippe-auclair

Eве да цитирам еден дел кој е наменет за еден член тука (не ми текнува кој беше), кој имаше во потпис дека идеална замена за Венгер би бил само Анри
Will Henry return to Arsenal in a more senior role...
Even though the decision would prove quite popular amongst fans, Auclair believed that Henry was not cut out for a role as a manager or coach at Arsenal due to his "big ego" and "prickly personality, not responding well to criticism". Although, on the other hand Auclair was quick to praise Henry's ability to judge a player after only "a few minutes of watching him" and how he was "brilliant at analysis". Auclair exclaimed on how Henry had the attributes to return to Arsenal as a Chief Scout. However, a Thierry Henry return to Arsenal could also possibly be as an Ambassador, especially after seeing him meet with Arsenal shareholder, Alisher Usmanov over the last few months.

Има и други интересни теми, кој сака нека го прочита цело интервју!

http://arsenaltrust.org/news/latest-news/report-of-ast-meeting-with-philippe-auclair

Eве да цитирам еден дел кој е наменет за еден член тука (не ми текнува кој беше), кој имаше во потпис дека идеална замена за Венгер би бил само Анри

Има и други интересни теми, кој сака нека го прочита цело интервју!
Идеална улога на Анри во Арсенал би била таа на Виеира во Сити.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom