Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Само да прашам како тоа Жервињо и Ремзи ви се криви? Па до 70 мин додека влегоја која акција ја имавме? Жервињно иако се сопнуа 3пати повеќе сакаше да придонесе за тимот, ако ништо друго трчаше и се трудеше за разлика од другите “ѕвезди“ што ги имаме.

Kоментар за вчерашниот натпревар - Глупаци !
Чао, пријатно!

А скокавте по мене кога кажав дека Сања е потрошен материјал и дека не треба да му се продолжи договорот.
Џенкинсон во прва постава под хитно!

Оти го плукате жЕрвињо? Нели на почеток од сезонава беше ГОЛ МАШИНА??? иЛи тоа не се важи ....Полека не укривувајте никој оти сите беа под просекот . Позз

Играле 20 минути Жервињо и Ремзи,не покажале ништо зато што немале време,а ако играат 3 утакмици со ред прва постава,ништо нема да покажат,сите плукате по нив..па дајте бе луѓе одлучете се,тие играчи не се за во Арсенал,можеби за во Сандерленд а не за во Арсенал,на нас ни треба џокер од клупа каков што е на пример Џеко во Сити,Чичарито во Јунајтет а не Жервињо кој што 3 пати се сопна со топката и Рамзи кој е како уплашено зајче

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Theo Walcott has signed the contract at Arsenal, FINALLY. 95k a year for 4 years.

Courtesy: Arseblog, and various reliable sources on Twitter.

Likely to confirmed OFFICIALLY tomorrow.

У пичку матер...

За натпреваров казорла најслаб остајте Сања мања, еден пас не даде како што треба напред. Казорла не е добар креатор на шанси според мене што видов одличен е со топка решава сам натпревари ама не е многу “тимски“ играч, сака да дрибла да шутира ама потребен е друг креативец за пасови во празно и слично поточно, подобро е да игра како втор напаѓач отколку креатор на игра. За тоа има повеќе да пишем од натпреваров за неговото кочење али ме мрзи да пишувам а тоа го објасни невил во една негова анализа за каков играч е казорла.

Arsenal top 4 chances created from open play 2012-13 Cazorla 42, Podolski 24, Gibbs 18, Ramsey 17.

good one bro

И ќе бидам спокоен :icon_lol:
New back up goalkeeper (Fabianski and Mannone is out of contract in summer).
New Center back to replace Djourou and Squillaci.
New Left back to replace Santos, we need quality player who could challenge Gibbs.
Physical midfielder to add steel and balls into it, too many midgets!
2 new Wingers to replace Gervinho and Arshavin.
New striker to replace Chamakh.

Има официјално за Волкот? Зашо на велико се шпекулира дека потпишал!

Arsenal top 4 chances created from open play 2012-13 Cazorla 42, Podolski 24, Gibbs 18, Ramsey 17.

good one bro

Абе ок е статистика ама сепак премногу гуши со тоа што само он сака да ја има топката во нозе. Неколку пати приметив како некој кога ја има топката тој оди накај него за да ја земе наместо да се оддалечи и да прими топка тој се гуши. Истот го кажа и невил во една анализа и баш го пратев последниве натпревари. Супер шутер е дриблер ама сепак мислам дека не е комплетен креативец како цеск па и росицки, подобро би играл како втор напаѓач. А тоа дека е најдобар во арсенал тоа нормално и така треба да биде не би очекувал оваа статистика да биде за некој друг тоа му е сепак задача.

Прочитав за Венгер неколку го исплукавте.. не дека сум за него или негов фан но не сум и против него бидејки мислам дека со ваква политика на тимот со 20 фунти и 2 белисимо чоколадца зимаат играчи подобро од Венгер никој не може да ги истренира и да ги дигне толку. Мое мислење сепак..

Изгледа Волкот потпишал 4 годишен договор за 90к/неделно. Респект за потписот и што докажа дека не му се парите најважни,ама не го бива за шпиц за сега. Дај боже да успее и да стане новиот Тити !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom