Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ако Волкот даде хет-трик ставам аватар од него недела дена :)

Буљаш најголем е Венгер ако нареден натпревар не го тури Сања на клупа. Бледа сенка од оној Сања што го знаеме. Итс Џенкинсон тајм.
Второ сакам да влезе Жиру, Подолски славел вчера се влече по терен. Полди аут, Жиру ин....

Па и Волкот е прилично пасивен. Имаме човек помалку во креација на нападот бидејќи постојано чека да го прими само финалниот пас. Во Арсенал отсекогаш напаѓачите биле дел од креирањето на нападот и често и сами креатори на тоа финално додавање. Кога не е поседат на топката кај нас, Волкот повторно не се труди да ги притисне дефанзивците, голманот.... се на се премногу ноншалантна партија од него. Според мене кандидат број 1 за измена, али ај може повторно ќе видиме сценарио како со Њукасл па ќе се швркне момаков во 2ро полувреме.

Па и Волкот е прилично пасивен. Имаме човек помалку во креација на нападот бидејќи постојано чека да го прими само финалниот пас. Во Арсенал отсекогаш напаѓачите биле дел од креирањето на нападот и често и сами креатори на тоа финално додавање. Кога не е поседат на топката кај нас, Волкот повторно не се труди да ги притисне дефанзивците, голманот.... се на се премногу ноншалантна партија од него. Според мене кандидат број 1 за измена, али ај може повторно ќе видиме сценарио како со Њукасл па ќе се швркне момаков во 2ро полувреме.
Волкот ќе функционира супер ако влезе Жиру. Јас сум од оние што мислат дека Тео не е за напред!!

Сеа со Жервињо и Ремзи ќе биде интересно

Веројатно повеќето кренавме раце од утакмицата кога влегоа. Јас пак Росицки го очекувам да ги подобри додавањата и дистрибуцијата кон нападот:facepalm:

Мораа денеска да усерат глупаци.

Ако, нека се заебаваат они со Саутемптон, оти баш да видам од кого друг може да земиме поени во јануари.

Не сакам да мислам на која позиција ќе го дочекаме февруари.

Тууууу ко ненаспани денес нашиве на терен.
Башка што беше работава со теренов, ко на лизгалиште да се играше, ваков терен ама никад не ни одговара.........
Како не успеавме да искористиме во прво полувреме некоја од многуте грешки на нивниот голман, штета.....
Е тек сега ќе се види кај ќе бидеме сезонава, наредни 3 натпревари , Сити , Челзи и Ливерпул. и Нормално факинг Свонси у купот нареден викенд.
МОТМ Џек, моментално единствен што знае да повлече и да направи некоа акција, другиве абер немаа денес.
Башка на Џек де фацата де јајцата му ги искршија. Ептен не ми праат мерак дресовиве од сезонава, али наредна си нарачувам еден сефте со Џек на грб.
Тоа е дечки, да се надеваме дека ќе се земе нешто во јануари, иначе ќе биде многу тешко......

Ето мене опет.
Реков до Јануари нема да брборам за да можат А.В. љубителите да ги извадат сите можни џокери од рукав за да ја оправдаат моменталната ситација у клубов.
Значи да резимираме без посебно опсежни забегувања:
  1. Губиме од треторазредни тимови со мање више фул постава - ништо страшно!
  2. Тепаме против ист таков тим - мајко моја Шчо напраифме! шо би рекол Мисирков!
  3. Пред некој ден разваливме тим Новзамок кој со друга постава успеа да ни збрца неколку гола онака на бафтанана - Волкот беше супер али сепак е ќе го шиткаме, го*но од човека!
  4. Денес мислам дека достигнавме врхунац, успеавме нерешено со Саутхемптон, јас мислам дека мисијата на клубот е остварена, оваков тежок тим немаме сретнато до сега!
Нема причина за секирација, најважно од се е да се пласираме за идната сезона на ЛШ и луѓе ви се молам ПА НИЕ ИМАМЕ ТОП СТАДИОН, затоа дајте ви се молам прекинете да барате титули затоа што глобалната економско-мафијашка-еб*но игорчеWTFситуација е таква да мораме сите да сме задоволни инаку НЕ СМЕ ФАНОВИна Арсенал и мора да идеме да навијаме за MCU или MNU.

Овде официјално најавувам отворена војна против сите А.В. фанови со изјавата: А.В. МОРА ДА СИ ОДИ под итно!!!
За да си ја лечите психата ете зборете што сакате, јас нема да се повторувам дека Венгер (пази го пишувам без кратеница) е легенда на клубот, но фичото кое го купи дедо ми пред 25 години веќе не иде - ниту пак А.В.

Сакам А.В. да остане у Арсенал али прво да му плесне некој 2-3 шамара за чисто да го врати у филмот Back to the Future, али ако не може - гитла!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom