Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Како и да е, сакам мнооогу погодоци, прекрасен меч, и секако ПОБЕДА без оглед на ништо.
И добиваш! Каков натпревар!
--- надополнето: 29 декември 2012 во 21:10 ---
башка Долче да ја изгубиме како фан како го замениме Жиру за Ба.
Ќути, рикање ќе има. :place:

Значи која тапа е овој Тео , 3 гола 2 асистенции ... брука да бев ја ќе дадев повеќе .... арно кажаа некој тука дека тео не е материјал за Арсенал !!!

Кој зуцнал за него ја ќе тепам и тоа како фан на Манчестер Јунајтед !!!!

btw Честито победа , фантастичен натпревар !!!

Ц ц ц, еднаш решив да не гледам утакмица заради провод и 10 гола паѓаат. 'Бати малерот. Дајте некој подолг хајлајц или торент од утакмицата.

Честито победа, ама признајте дека за првиот гол на Њукасл да беше Ремзи на местото на Вилшер ќе имаше мелтдаун тука :D

Честито победа, ама признајте дека за првиот гол на Њукасл да беше Ремзи на местото на Вилшер ќе имаше мелтдаун тука :D
Барем не се тргна ко Насри педерчено, иако така ќе ја фатеше Шчешни. Абе важно тепавме убаво, ај да славиме Нова Година! :vozbud:
--- надополнето: 29 декември 2012 во 21:17 ---
Ц ц ц, еднаш решив да не гледам утакмица заради провод и 10 гола паѓаат. 'Бати малерот. Дајте некој подолг хајлајц или торент од утакмицата.
Чекај Match Оf The Day вечер.

Абе Ремзи не мораше ни да биде кривец, само со играње на натпреварот е виновник за 7-те години без трофеј, светската криза, заминувањето на РвП и политичката ситуација во Македонија.

Под хитно ни требаат шутевите головите од далечина на Чембо и Казорла .... дали има некој слика од Giroud i Jenkinson

Како мислиш? :love:
--- надополнето: 29 декември 2012 во 21:25 ---
Не дека ни фалат голови, ама да ни беше РВП у тим, мислам дека ќе имавме подобра шанса. Ах Робине....

GibbsieTheo.gif

--- надополнето: 29 декември 2012 во 21:30 ---
Не дека ни фалат голови, ама да ни беше РВП у тим, мислам дека ќе имавме подобра шанса. Ах Робине....
Не го упропастувај моментов и ти сега, нека крши глава таму :rolleyes:

za na pozadina omileni igraci mi se momentalno mi e samo Jenkinson :)

Волкот да не дадеше 3 гола ќе го пцуевте и слично,добар беше на крајот само кога играше крило. Шпиц е 0. Жиру е најдобар во тимот на таа позиција и нема дилеми тука :)

Само не заборавајте од кој паднаја другите два гола. Гибс не е материјал за прв тим.

Секоја чест за тимот денес. Супериорно.
Сања цветаше денеска.
Ја игра најслабата сезона во Арсенал.

Честитки за момците,нека продолжат со добрите игри,а на вас ви посакувам среќа Нова и заедно да се радуваме на победи и трофеи на Арсенал :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom