Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ти не можеш да ми кажеш ни за твоите играчи зашто јас ги знам подобро и од тебе играчите од твојот тим, а кога не си го гледал Баерн оваа сезона немој да ми кажуваш дали величам или не, еве ќе потврдат и ЧЕНТО и bayern_fan дека Данте моментално ни е најдобриот централен дефанзивец, значи подобар од Боатенг, Ван Бојтен и Бадштубер.

На шо дроги си бе дечко? Еве,ја знам повеќе од тебе за твојот Баерн.

Си го погледна претходниот пост? Дај бе малку понашај се како шо треба.Пуууу ццц

А што има логрешно во претходниот пост? Дека Данте не е најдобар централен дефанзивец кај нас или тоа дека сум ги знаел подобро од него вашите играчи? :rolleyes:

А што има логрешно во претходниот пост? Дека Данте не е најдобар централен дефанзивец кај нас или тоа дека сум ги знаел подобро од него вашите играчи? :rolleyes:

Свака ти част штом ги знаеш повеќе од него.Алал да ти е.

Свака ти част штом ги знаеш повеќе од него.Алал да ти е.

Ништо посебно :cool:

Туку го споменав тоа зашо ми вели дека сум величел некој играч, а тој не го ни знае тој играч (Данте) зашо не го ни гледал и демек тоа било исто како тој да ми кажел дека вашиот Чемберлејн ќе не напраел лом. Не, не е исто зашо јас ги знам вашите играчи и знам од кого ќе има опасност и од кого не. И мојата цел не беше со Данте да ви кажам дека Жиру нема да мрдне покрај него туку само напоменав дека ништо посебно не сме ослабнети со неиграњето на Бадштубер и Боатенг зашо ќе ни игра нашиот најдобар централен дефанзивец Данте. Тоа е тоа. :)

Ништо посебно :cool:

Туку го споменав тоа зашо ми вели дека сум величел некој играч, а тој не го ни знае тој играч (Данте) зашо не го ни гледал и демек тоа било исто како тој да ми кажел дека вашиот Чемберлејн ќе не напраел лом. Не, не е исто зашо јас ги знам вашите играчи и знам од кого ќе има опасност и од кого не. И мојата цел не беше со Данте да ви кажам дека Жиру нема да мрдне покрај него туку само напоменав дека ништо посебно не сме ослабнети со неиграњето на Бадштубер и Боатенг зашо ќе ни игра нашиот најдобар централен дефанзивец Данте. Тоа е тоа. :)

Види сега дечко..Океј е.Ти мислиш дека он незнае многу за Баерн.Еве,јас знам.Што можам да ти кажам.
Ако се чукаш по глава и викаш дека барем една титула не освоите во овие 2 финалиња ради Робен многу сте грешка.Не е само он кривецот.Одбрана,дечко,одбрана.Немој ти мене факинг Бадштубер,преценет играч,или некој си Боатенговци.Ја сум рекол,такви играчи не се за во Баерн.Грев ми е за Лам,човекот такво ѕвериште,колегите од одбраната да му се јајца.Барем еден штопер квалитетен да си купите нема да беше лошо.А тоа,Данте,Бадштубер или Боатенг ќе ми викаш добри,ова она.Океј,добри но пак ќе кажам,недоволно добри.Сакате титула во ЛШ? Како со Ван Бујтен 2010 или Боатенг и Бадштубер 2012...Уште не ми излегуват од глава еден од головите на Милито(незнам точно дали првиот или вториот) кога го шина на Бујтен и неможе да ми излезе од глава како само го оставивте Дрогба сам да ви го попика у 90та.Големиот Баерн,ЛШ на домашен терен,неможе да освои.Ма ајде мрш.
Екипа за респект ќе сте кога ќе си ја средите одбраната.
А што се однесува до Арсенал пак,они екипа за респект ќе се кога ќе си го средат нападот(нејкам за нив да филозофирам многу многу) :)

Сега поздрав,леќа ноќ,искулирај малце,се глеаме у Февруари.Дотогаш биди ми поздравен. ;)

Виновникот не мислам дека е Робен, али тоа не е битно јас шо мислам за нешто што било и поминало во тема каде што нема никаква поврзаност со тоа шо се случило во минатото со нас.

Лека ноќ и од мене, и ви посакувам да се засилите со квалитетни играчи во јануари за да биде поинтересно ;), поздрав :)

Леле леле колку се јачаат Баерн Минхенци тоа ми се свиѓа, колку дебело ќе го изедат ако не потценат па па па :D
Данте не го знам, не сум го прател ама знам дека е понов, по дифолт тоа значи дека ќе се бламира у ЛШ така да не летајте у облаци, кога можевме Барса да ги тепавме зашто да не и Баерн, а знаеме минатата година што се деси со нив против англиски тим.
Си имаме прописни шанси да ги поминеме Баерн како и секој секого во ЛШ затоа е и најинтересно натрепварување, до тогаш има многу фактори што ќе влијаат на формата на тимот и на тако даље.. Поздрав! :)

Ти не можеш да ми кажеш ни за твоите играчи зашто јас ги знам подобро и од тебе играчите од твојот тим
Cool%20Story%20Bro.jpg

NO WONDER Santa wears red and white, he’s clearly a Gooner! And to prove it he’s given Arsenal fans the best Christmas present they could have asked for – the news that Andre Santos is on his way to Turkey.
Since the Brazilian arrived at the Emirates in the summer of 2011 his defensive performances have been shocking. Now, according to the Daily Mirror, Arsenal boss Arsene Wenger has finally realised that Rudolph the red-nose reindeer could do a better job at left-back than the 29-year-old Santos.
All that’s left is for Galatasaray to up their initial offer of £2.5m for Santos. Arsenal are reportedly holding out for twice that much seeing as how they paid Fenerbahce £7.5m for the defender last year, but it's alleged they're so desperate to dump Santos they'll take whatever's on offer.
--------------------------------------------------------------------
Arsene Wenger will allow the striker to leave Emirates Stadium as the north Londoners start the process of freeing up space in their squad and on the wage bill.

Chamakh’s former club Bordeaux are also interested in taking the 28-year-old back to France next month.
Negotiations with West Ham will centre on the length of the deal, with Arsenal keen to off-load the Moroccan permanently.

Млалку глупо ми звучи за сантос затоа што кој друг освен гибс би играл тамо (освен вермален која не му е позиција). како да изигра незнам колку лошо што едвај чекаат да го дадат, а во тимот има еден куп што се покажаа многу полоши од него а за нив не се замара клубот. Сантос според мене е одлична замена и би го чувал затоа што не е толку лош колку што го правиме. Има точно пад во форма но тоа на сите им се дешава но кај нас некако се делат на тве етапи, едните колку ида изиграат лошо се добрите а другите и да изиграат перфектно една мала глупа грешка одма дрва и камења по него.

И сантос после повредата има пад на формата но далеку е од слаб фудбалер.

Што нема се да прочиташ бе еј , Баерци го знаеле подобро Арсенал од нас фановите на Арсенал.
Ајде бе end of the world доаѓај побрзо, што се не не држи земјава (треба малку да се исчистат паметњаковичите и сличните на нив) :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom