Ништо посебно
Туку го споменав тоа зашо ми вели дека сум величел некој играч, а тој не го ни знае тој играч (Данте) зашо не го ни гледал и демек тоа било исто како тој да ми кажел дека вашиот Чемберлејн ќе не напраел лом. Не, не е исто зашо јас ги знам вашите играчи и знам од кого ќе има опасност и од кого не. И мојата цел не беше со Данте да ви кажам дека Жиру нема да мрдне покрај него туку само напоменав дека ништо посебно не сме ослабнети со неиграњето на Бадштубер и Боатенг зашо ќе ни игра нашиот најдобар централен дефанзивец Данте. Тоа е тоа.
Види сега дечко..Океј е.Ти мислиш дека он незнае многу за Баерн.Еве,јас знам.Што можам да ти кажам.
Ако се чукаш по глава и викаш дека барем една титула не освоите во овие 2 финалиња ради Робен многу сте грешка.Не е само он кривецот.Одбрана,дечко,одбрана.Немој ти мене факинг Бадштубер,преценет играч,или некој си Боатенговци.Ја сум рекол,такви играчи не се за во Баерн.Грев ми е за Лам,човекот такво ѕвериште,колегите од одбраната да му се јајца.Барем еден штопер квалитетен да си купите нема да беше лошо.А тоа,Данте,Бадштубер или Боатенг ќе ми викаш добри,ова она.Океј,добри но пак ќе кажам,недоволно добри.Сакате титула во ЛШ? Како со Ван Бујтен 2010 или Боатенг и Бадштубер 2012...Уште не ми излегуват од глава еден од головите на Милито(незнам точно дали првиот или вториот) кога го шина на Бујтен и неможе да ми излезе од глава како само го оставивте Дрогба сам да ви го попика у 90та.Големиот Баерн,ЛШ на домашен терен,неможе да освои.Ма ајде мрш.
Екипа за респект ќе сте кога ќе си ја средите одбраната.
А што се однесува до Арсенал пак,они екипа за респект ќе се кога ќе си го средат нападот(нејкам за нив да филозофирам многу многу)
Сега поздрав,леќа ноќ,искулирај малце,се глеаме у Февруари.Дотогаш биди ми поздравен.