Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова се што го кажа , СЕ е точно;Ако го смениме Венгер ништо чудно да го доживееме сценариото на Ливерпул. Досега Венгер не не кутнал под 4то место, да почекаме, имам чувство дека и годинава нема. Некои години порано сма заостанувале зад тоа 4то место и повеќе од колку годинава. Сватете дека бордот е за никаде и нема доволно фудбалско знаење за да назначи вистински наследник.
Сите сме револтирани од резултатите, ама реално и да смениме тренер( нема шанси тоа да се случи, џабе си гаите илузии) нема ништо да освоиме годинава. Да видиме што ќе се случи. Патем освен Волкот не гледам кој од главните алки во тимот би си заминал наредното лето, па еве шанса со стабилизирање на ростерот, уигрување и дотерување на тактиката годинава, подобрување на соработката на релација Венгер-Болд, плус некое засилување зимава или налето сериозно да се оформи тимот. Да бидеме реални тимов има голем потенцијал, а Венгер успевал и од помизерен тим да го извади најдоброто.
In Wenger I trust![]()
Од твои раце ова што го напиша до божји очи да виде и тојУтре ВБА и Кокошките да кикснат и ќе бидеме 4 место со победа против Ридинг![]()
Другите сите даваат, според тоа колку им е денот погоден. Ништо повеќе.
Доколку Санти/Жиру/Гибс/Верма би давале 10% повеќе, и Подолски 60% повеќе зашто ништо скоро задниве 3/4 меча не докажува... тимов со малку буст ап од Чичо Професор..би бил незапирлив.
with MUFC
Абе можеби навивачите ќе го хејтаат ама јас да сум не би го хејтала и би сакала да се врати назад, имав, имам и ќе имам поштовање спрема Насри ако си замина од Арсенал, повеќе ме болеше што тој си замина одколку РВП.Кај ќе се враќа.... и по некоја случајност текстов да е точен има навивачите да го хејтаат на секој натпревар!