Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Некои вести за Тио, изгледа ќе бега.
Прегледај го приврзокот 54169
Не дека го поштувам многу Тио, ама би ми било криво ако го пуштиме. Живци искинавме со него, и да го дадеме колку толку спремен на друг тим е загуба за нас. Ако треба нека му дадат 85к, барем ќе направи нешто за разлика од други пацери што ни седат у тим.

Се зборува исто така дека Тиери ќе потпише повторно за некои си 6-7 натпревари, со можност до крај на сезона да се ангажира. Сеуште ништо официјално.
На Тео треба да му се даде нов договор и секогаш ќе го кажувам тоа. Венгер си ја води неговата политика што ме мноооооооооогу нервира, а за Анри сигурно потпишува...

Некои вести за Тио, изгледа ќе бега.
Прегледај го приврзокот 54169
Не дека го поштувам многу Тио, ама би ми било криво ако го пуштиме. Живци искинавме со него, и да го дадеме колку толку спремен на друг тим е загуба за нас. Ако треба нека му дадат 85к, барем ќе направи нешто за разлика од други пацери што ни седат у тим.

Се зборува исто така дека Тиери ќе потпише повторно за некои си 6-7 натпревари, со можност до крај на сезона да се ангажира. Сеуште ништо официјално.
кој е овој фриленсер новинар?

Martin Keown со статија за вчерашниот инцидент кога го погодија рио со паричка во глава ... добро познат на навивачите на Арсенал :D
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...g-Manchester-derby-fallout--Martin-Keown.html
еве и мрежи да стават,пак ке може паричка да се спровне низ отворите на мрежата :confused:

На Тео треба да му се даде нов договор и секогаш ќе го кажувам тоа. Венгер си ја води неговата политика што ме мноооооооооогу нервира, а за Анри сигурно потпишува...
Не треба да му се понуди нов договор на играчи што се двоумат дали треба да играат за Арсенал.

“I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it”

Tony Adams English Captain

Не треба да му се понуди нов договор на играчи што се двоумат дали треба да играат за Арсенал.

“I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it”

Tony Adams English Captain
Тео сака да остане и знам дека ќе остане и строго ТВРДАМ дека треба да му се понуди нов договор, и нормално дека ќе се двоуми кога си играат со него како сакаат, Тео сака да игра за Арсенал кажав и пак ќе кажам ако си оди утепајте ме ;)

Сака повеќе пари да изнуди а клубот нема да му ја исполни таа желба и така ќе си оди Јануари и најверојатно ќе си купиме ново крило и тоа од Шпанија :icon_mrgr:
А читам у последно време некој шпекулации дека ќе сме го враќале предавничето Фламини ... :свиркам: ?????

Незнам што сака Тео, ама односот му е крајно непрфесионален. Не ме плаши и да замини. Кај да оди ке се упропасти, како и останатите

Сака повеќе пари да изнуди а клубот нема да му ја исполни таа желба и така ќе си оди Јануари и најверојатно ќе си купиме ново крило и тоа од Шпанија :icon_mrgr:
А читам у последно време некој шпекулации дека ќе сме го враќале предавничето Фламини ... :свиркам: ?????
Тео не заслужи повеќе пари ?????

Тео не заслужи повеќе пари ?????
ниеден играч што го условува клубот не заслужува повеќе пари, дали се 75к или 85к е исто тие 10к ниту ќе го направат побогат ниту посиромашен, и вака и така имаат пари за уште 4 животи :D

ниеден играч што го условува клубот не заслужува повеќе пари, дали се 75к или 85к е исто тие 10к ниту ќе го направат побогат ниту посиромашен, и вака и така имаат пари за уште 4 животи :D
Тие имаат пари за уште 4 животи сепак уште цврсто стојам зад тоа Тео да остане и да му се понуди нов договор и повеќе пари ако треба, ауууууу јас никогаш не сум стоела вака цврсто зад некој став ама овојпат е така....се случува нешто со мене ЈБГ
smile_sarcastic.gif

Kлубот згрешил што навремено не му понудил побогат договор. Дечкото покажува добри партии години наназад, и не знам зошто Арсенал има ваква погубна политика.
Не велам да им давате богатство како што прави Сити, ама солиден договор, плус приврзаност до клубот, и ете играч на долг рок во Арсенал, нешто што очајно му треба на клубот. Вака само ке изгубите квалитетен играч, и што е уште полошо, ке зајакнете некој конкурент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom