Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
платите се проблем сигурно Олимпијакос на Скилачи не би му потпишал договор со неделна плата од 50к ... а никој несака да зема помалце и таа е ...

Еве ги платите на целиот персонал во арсенал

Дури и за Скилачи имаше купувачи... кој наш не би нашол тим ондак?
Само не се луди да му плаќаат такви суми.
Па финтата е во платата - ќе си седат на клупа и ќе си земаат плата која никој друг не би им ја дал. Друга работа е доколку некој гледа подолгорочно на својата кариера, па би се согласил да замине во друг тим каде што би играл, но би земал помалку пари. Но, да имаше некој таков, тие веќе ќе беа продадени - управата не ги држи од инат во клубот.

Deyan Iliev £500 £26,000
ееееееееее да останеше у беласица ке требаше 10 години кичма да крши за париве :pos: а вака со 17 години си ја нареди работата :)) (y)

Deyan Iliev £500 £26,000
ееееееееее да останеше у беласица ке требаше 10 години кичма да крши за париве :pos: а вака со 17 години си ја нареди работата :)) (y)
Со 2 илјади фунти месечно во Лондон едвај ќе врзува крај со крај, верувај ми.

Со 2 илјади фунти месечно во Лондон едвај ќе врзува крај со крај, верувај ми.
па како што гледам по интернетов просечна плата во лондон е 30.000 фунти , така да 26к е доволно , сите се за него не одгледува фамилија :)

па како што гледам по интернетов просечна плата во лондон е 30.000 фунти , така да 26к е доволно , сите се за него не одгледува фамилија :)
26.000 му е годишна плата, не месечна, плус зборуваме за Лондон кај што кутија цигари е 10 евра минимум.

26.000 му е годишна плата, не месечна, плус зборуваме за Лондон кај што кутија цигари е 10 евра минимум.
:facepalm:
годишна де , како може 30.000 фунти да е просечна месечна плата :eek:

Не би ни требало да пуши цигари...

200px-Trollface.svg.png

What they said about hapless Santos
“That’s a joke. At half-time? He should be concentrating on his game and he was having a nightmare.” Ray Parlour
“Arsenal give Van Persie a goal. Van Persie gives Santos a Manchester United shirt.” Jan Aage Fjortoft former Middlesbrough striker
“I’ve never seen anything in my life like this – the guy’s left and just scored against you, and at half-time you’re walking off the pitch and you’re asking him for his shirt! What a message.” Alan Hansen
“Santos is the worst player I’ve seen wear the cannon of Arsenal.”Anthony Ogogo Olympic boxer
“As an Arsenal fan, I would be thinking, 'What on earth is going on?’”Alan Shearer

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...-League-axe-as-Keiron-Gibbs-nears-return.html

Алелуја да се врати Гибс дека со бескичмењаков ништо не праиме.....

Алелуја да се врати Гибс дека со бескичмењаков ништо не праиме.....

Демек гибс подобро ќе изиграше против валенсија ... и ама запнале за дресот , голема работа ако го побарал .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom