Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ma daj boze da mu trgne na Giroud jas bas bi sakala da se raspali od golovi davajki...:D
Жиру и пред голот против Вест Хем играше одлично и вршеше голема работа во нападот.
Јас сум презадоволен од него, прв е во цел тим по асистенции, а доволни му се 15 гола во сезона затоа што имаме многу повеќе голгетери вот имот за разлика од лани кога цел напад на еден играч се базираше.

n177645095721_8033%5B1%5D.jpg

Колку и да не верувам во тоа дека Венгер ќе купи нешто во Јануари, мислам дека ептен добро ќе ни дојде еден Љоренте, ау како добро ќе ни дојде :)

дали тоа го имаме првиот женски фан на Арсенал на форумов (барем ја колку што сум забележал) :D
Taka nekako :pipi:
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 20:53 ---
Жиру и пред голот против Вест Хем играше одлично и вршеше голема работа во нападот.
Јас сум презадоволен од него, прв е во цел тим по асистенции, а доволни му се 15 гола во сезона затоа што имаме многу повеќе голгетери вот имот за разлика од лани кога цел напад на еден играч се базираше.
Tocno deka e dobar bez razlika na toa dali ke dade na natprevar gol ili ke ima samo asistencii ama sepak ocekuvam poveke od nego i znam deka ke moze ne e seuste daden celiot negov trud barem jas mislam taka, a i so golovite ke mu trgne izgleda mu pomina tremata sto ja imase ;)
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 20:56 ---
Aaaa eve nesto i od mene
554256_3377865584371_880956494_n.jpg
:love:

Ке биде ке донесен некој во јануари само не се знае кој може и некое детенце да биде. Читам за Лоренте мн сте се запалиле ист тип на играч како Жиру ми е тој не е потребен највеке би сакал Јоветич или пак денеска читам за Хунтерлар тој е одличен финишер ме потсетува на Денис во стилот на игра одлично засилување би бил за нас.
На трофеј ми мириса сезонава сите знаци покажуваат на тоа и плус нов член во форумот и тоа женско ако не е тоа знак за титула не знам што е ? ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom