Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Денес од сите текми на ливче што ми се пишани Арсенал ми е најсигурна, иако има 4 и кусур коефициент, едноставно си верувам во екипата и мислам дека ќе здробиме.

Ја набавив се: пиво, кикирики, пиво и уште малку пиво.
Дресот веќе е на мене.
За они кои имаат ДримБОКС:

Untitled-1.gif

Ајмо ајмо ...

Абе и јас сум сигурен дека ќе тепа Арснеал али не ги пишете на ливче дечки аман :(. Ко прво правило у кладилница е да не го играш твојот омилен тим....

Абе и јас сум сигурен дека ќе тепа Арснеал али не ги пишете на ливче дечки аман :(. Ко прво правило у кладилница е да не го играш твојот омилен тим....
Јас не размислувам така, баш си ги играм навијачки, е сеа како год, не би ми било толку за ливчето колку за Арсенал, али се надам на најбоље:)

Manonne, Jenks, Per, KOS, Gibbs, Arteta, Diaby, Cazorla, RAMSEY, Gerv, Podolski.

Пак некои далавери прави професорот.

Да, капитенот е болен, а зошто стартува Ремзи ич не ми е јасно. И зошто нема Спортклуб у пичку матер па ли на интерент че гледаме.

Абе сеа пак стрим треба да гледаме а?? ОООО боже, да не знае некој што се депава со спортклуб, сабајле скрос ок си беше

Се зацврстува средината со Ремзи, сепак играме со Манчестер Сити на гости, актуелниот шампион во Англија. Ремзи трча многу, повеќе ќе покрива на крило од Окс.
А Верминаторов баш сега најде грип да закачи:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom