Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
396376_457416880969454_226150126_n.jpg
Имаше и други вакви... нешто знам едното беше последен пат кога со Сандрленд сме ја изиграле првата утакмица при отворање на премиер лигата... сме биле шампиони.
И слични чуда...
Но сепак, се што ми се допаѓа е што само 1 примен погодок, 4 средби... и тоа мизерен погодок кикс на нашиот нажалост најдобар голман!
Но ќе се врати во форма Шчезни, и Карл ќе го кикнеме од тимот... ми ветува сезонава само доколку исто вака изиграме и против СИТИ и ЧЕЛЗИ следниве 2 лигашки утакмици...што малку ќе биде тешкичко.

Едно знам. И вака, денес, со ова клупа имавме и тоа како квалитет, како на терен, така и на клупа. А тек ко ќе се вратат и повредените. Реков и ќе речам пак, оваа година имаме тим. Ако ништо поќе барем за да се одржиме во врвот. Со Росицки и Сања, Арсенал добива на офанзива, квалитет и опција плус. Со Вилшир мора да бидеме трпеливи и дури тек, после јануари да го видиме во форма.

Имаше и други вакви... нешто знам едното беше последен пат кога со Сандрленд сме ја изиграле првата утакмица при отворање на премиер лигата... сме биле шампиони.
И слични чуда...
Но сепак, се што ми се допаѓа е што само 1 примен погодок, 4 средби... и тоа мизерен погодок кикс на нашиот нажалост најдобар голман!
Но ќе се врати во форма Шчезни, и Карл ќе го кикнеме од тимот... ми ветува сезонава само доколку исто вака изиграме и против СИТИ и ЧЕЛЗИ следниве 2 лигашки утакмици...што малку ќе биде тешкичко.

Што му фали на Џенкинсон овие 3-4 утакмици? Може офанзивно не е најдобар ама зашто да се менува тимот што победува?
Еве денес го сменивме Маноне и примивме гол :D

Што му фали на Џенкинсон овие 3-4 утакмици? Може офанзивно не е најдобар ама зашто да се менува тимот што победува?
Еве денес го сменивме Маноне и примивме гол :D
Друже... немој да го споредуваш Сања со некој како Карл... те молам.

Друже... немој да го споредуваш Сања со некој како Карл... те молам.
Toa е тој истиот Сања кој го даде тоа интервју као демек не му се допаѓало зошто Арсенал ги продавал играчите и сл. такви работи??? Убаво му кажа Венгер, кога си вработен во некоја фирма, најмалку што треба да го направиш е да ја браниш барем јавно фирмата, истата таа која те плаќа редовно и кога играш и кога не играш (друго е да си имаш лично мислење кое ќе си го средиш со клубот). За такви како него само Ферги им е лекот, нашиов е премногу толерантен, дури и до невозможни граници некогаш

Јаоооооо каква игра дечки. :cuc: Премногу убаво немам зборови, што и да коментирам излишно е. Единствено може да кажам дека се поврди мојата теорија дека на тимов му фалеа панцири за малку да го добие тој дисциплиниран дух, браво за Полди и Метерчо.
Војчек после дебаклот на Европското првенство некако ми го снема. Није ваљда новиот Арша у клуб??? Требаше и голманче да брцнеме, али ај можда у Јануари. Не велам дека Војче нема да се врати, него златна резерва си е златна резерва.

Поздрав момци и само нек се нижат.

Еве и Кралот вчера не поздрави сите, колку да се знае:

Toa е тој истиот Сања кој го даде тоа интервју као демек не му се допаѓало зошто Арсенал ги продавал играчите и сл. такви работи??? Убаво му кажа Венгер, кога си вработен во некоја фирма, најмалку што треба да го направиш е да ја браниш барем јавно фирмата, истата таа која те плаќа редовно и кога играш и кога не играш (друго е да си имаш лично мислење кое ќе си го средиш со клубот). За такви како него само Ферги им е лекот, нашиов е премногу толерантен, дури и до невозможни граници некогаш
Потполно се согласувам со тебе. Сања е одличен и подобар е од Џенкинсон за сега, ама не му требаше таква изјава. Одлични бевме вчера, само криво ми е за пацерскиот гол, не и се израдував на победата како што треба. Имаме тим и за Сити, ќе биде добар натпревар.

Мило ми е што Подолски одлично се снајде во Арсенал па и Венгер денес читам го пофали. Во Германија беа скептични дали ќе успее пошто во Баерн не се снајде и викаа само во Келн може да игра но ете созреал и одлично игра. Нека продолжи така (y)

Артета ни е мотор на тимот, никој не го споменува но сите го знаеме тоа. И да еден од ретките ако не и единствен што досега нема пад во формата а и со повредите нема проблем!

Камо среќа секој викенд да е ваков.

Ке го запалиме ли синиот дел од Манчестер наредна недела?

Јаоооооо каква игра дечки. :cuc: Премногу убаво немам зборови, што и да коментирам излишно е. Единствено може да кажам дека се поврди мојата теорија дека на тимов му фалеа панцири за малку да го добие тој дисциплиниран дух, браво за Полди и Метерчо.
Војчек после дебаклот на Европското првенство некако ми го снема. Није ваљда новиот Арша у клуб??? Требаше и голманче да брцнеме, али ај можда у Јануари. Не велам дека Војче нема да се врати, него златна резерва си е златна резерва.

Поздрав момци и само нек се нижат.

Еве и Кралот вчера не поздрави сите, колку да се знае:

Тууууу голчињава му се бонбона, мајстор си е мајстор. Едвај чекам да си се врати во Арсенал....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom