Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
A koj drug, a koj drug???? :vozbud:
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 18:17 ---
JAAAHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 18:22 ---
OF OF OF OF

Абе арно никогаш не пишувам на полувреме, шо ми требаше денес;) Ама стварно тогаш мислев дека ќе ни се деси стандард капитулација како во последниот месец.

Страшно враќање, одлична игра, ме потсети на утакмицата со Болотон пред некоја година, на ист начин од 2-0 на 2-3, таму мислам на гости бевме. Косиелни е најдобар дефанивец во лигата- точка! А каков потег кога го изнуди пеналот.

Сепак отанувам на мислење дека има уште проблеми у тимот, сеуште се со 0 бодови во 2012, и приметив дека играме дури кога ќе ни се даде гол, со Фулам и Свонси изгубивме оти рано дадовме гол па после си го ладеа играчите. И останува фактот дека со повредата на Вилшир се копликува ситуацијата во средниот ред, Венгер ми излгеда нема да донесе никој, а јас не знам во три натпреварувања (ФА, ЛШ и лигата) како ќе се издржи во волку малку играчи.

Сања се врати, ех да беше спремен за со Јунајтед, друга песна ќе се пееше.

Едно да напоменам...Не е дека после секоја победа ги величам , а после секој пораз ги сериме,но ова го прават само големи екипи!Исклучиво големи !

Едно да напоменам...Не е дека после секоја победа ги величам , а после секој пораз ги сериме,но ова го прават само големи екипи!Исклучиво големи !
Да беше на гостински терен, можеби, но вака на домашен терен само се спасија од голем срам и големи критики.
Не заборавај дека 2 гола од пенали и еден несмасен гол.
Без разлика на трите гола, заслужуваат критики, посебно што овој тим што излезе на терен денеска е скоро идентичен со тимот за ПЛ.

Да беше на гостински терен, можеби, но вака на домашен терен само се спасија од голем срам и големи критики.
Не заборавај дека 2 гола од пенали и еден несмасен гол.
Без разлика на трите гола, заслужуваат критики, посебно што овој тим што излезе на терен денеска е скоро идентичен со тимот за ПЛ.

Како и да е.Имаше два чисти пенали така да незнам што е нејасно тука.Голот на Волкот,среќа,којашто ако сакаме да освојуваме нешто мора да ја имаме.Дел од игра е ова...Така да.. ;)
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 21:12 ---
Класа одговор:

on whether he will sign anyone…
Certainly not. But you never know!

Морееееее,за дел од секунда побрз од мене...

http://uk.eurosport.yahoo.com/29012012/58/ligue-1-hazard-want-play-england.html

Веројатно сте ја виделе оваа новост, екслузивно се коментира секаде, па ајде и тука, според мене шансите ни се 30%, типувам дека ќе го земе Челзи, ама кој потег би му бил да отиде таму, а ние да бидеме четврти, а они петти.

http://uk.eurosport.yahoo.com/29012012/58/ligue-1-hazard-want-play-england.html

Веројатно сте ја виделе оваа новост, екслузивно се коментира секаде, па ајде и тука, според мене шансите ни се 30%, типувам дека ќе го земе Челзи, ама кој потег би му бил да отиде таму, а ние да бидеме четврти, а они петти.
Според претходни изјави па кажа дека Не Сакал да игра во Челзи.
Така да, има други клубови кои ни се конкуренти поголеми од нив за него, Челзи ваљда не го земаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom