Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Afobe Benik Afobe
And this is how @Alex_OxChambo car looks after reversing into me! #TakeASlap
x2_a9c87f0

имаш пари нова ке си купиш :pos:

Сепак гласините се вистинити.

Вилшер има minor setback. Тоа во Арсеналов речник значи Вилшер не го гледаме до април, а може и до јуни.

А стариов ќе ни продава бајки дека не ни требаа нови играчи, треба на Ремзи и Артета душата да му испадни од играње, Диаби исто не очекувам да заигра во скоро време ( наредниве 5-6 години)

Толку негативна енергија ми се наби денес заради ова, дури и победата во ракометот не може да ме опорави.

Озбилно ли мисли Венгер дека со овој едвај скрпен состав можеме бар 4 да бидеме?!

Тууууууууууу ти ибам несреќата, ептен ми е криво за Џек, едвај го чекав неговото враќање, али изглеа ќе си почекам уште некое време....Му посакувам брзо да се опорави и што побрзо да го видиме на терен.

Тоооооо Роџееееее......Абе Македонец 7 си го згрешил тимот ,ти за Надал беше така?:P:P

Хахахах, викаш за Манчестер да почнам да си навивам !? :D Хахахахха не бе, за Арсенал си сум, и за Надал, нормално ! :))) Ќе го тепаме „Сити“ недела... :D :D

Хахахах, викаш за Манчестер да почнам да си навивам !? :D Хахахахха не бе, за Арсенал си сум, и за Надал, нормално ! :))) Ќе го тепаме „Сити“ недела... :D :D

Ааа, ништо ич. :))

Ќе се гледа денес добар напревар и се надевам дека конечно ќе се вратиме на победнички патеки.....Многу ни треба една убава сигурна победа да се врати малку победничкиот дух во тимот...Очекувам Окс да стартува....Многу сте ми тивки ганери.....Ајмо вадете нешто состави ово оно

Очекувам победа против Астон Вила,не сигурна ама победа од 1 гол разлика,треба да се осфежиме малце по 3 пораза во лигата.

Мароко ги издуваа од АФКОН и Шамак ке се врати побрзо од очекуваното шо значи дека нема да купиме напаѓач( не дека ке купевме али ајде нада последна умира :D)

Team in full: Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Ramsey, Rosicky, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Van Persie.
Substitutes: Szczesny, Sagna, Arteta, Benayoun, Arshavin, Park, Henry.
Можеби не се во првиот тим, но сепак се вратија!!!

Епа дечки ако поминеме со Вила, ги имаме Сандерленд или Мидлзборо у гости......

Готов си стариии, готов си, ништо не те вади ова оваа каша повеќе. Цел месец победа нема, 0 бодови во 2012, може ли барем нерешено ви второ полувреме.

Гледајте на позитивната страна :)))
Анри би требало да влезе на полувреме..:) ќе го гледаме 45 минути :D

Гледајте на позитивната страна :)))
Анри би требало да влезе на полувреме..:) ќе го гледаме 45 минути :D

Измена од Венгер на полувреме а да не биде поради повреда? Да видам да не верувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom