Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дај не серете за Сонг колку пати не ваѓал он,типот е ѕвер,без него не не бива сигурно!

Дај не серете за Сонг колку пати не ваѓал он,типот е ѕвер,без него не не бива сигурно!
Не ваѓал он минатата сезона, па нема везе што игра како почетник сезонава.
Треба Венгер да му свика малце, многу е уфилман Сонг, иде у напад кај што не му е место, во акции си го пика носот кај што не треба, еден од 10 паса му се успешни, често греши и комплицира па Артета треба да се враќа длаоко назад да поправа за неговите грешки, али тоа не е важно, важно тој ќе скрател 2 противнички паса цел меч.

Треба Венгер да му свика малце, многу е уфилман Сонг, иде у напад кај што не му е место, во акции си го пика носот кај што не треба, еден од 10 паса му се успешни, често греши и комплицира па Артета треба да се враќа длаоко назад да поправа за неговите грешки, али тоа не е важно, важно тој ќе скрател 2 противнички паса цел меч.
:tapp: Сонг игра како почетник сезонава?Ти Арсенал го гледаш?

Да да, се сложувам и јас апсолутно со ова, и само да надополнам. Не ми е јасно, зошто Артета игра толку назад ? Една од причините е веројатно таа, но можи Ремзи да се враќа назад. Мислам дека доколку Артета добие повеќе простор напред, ќе имаме поголема успешност во тимот, во поглед на аистенции и голови од негова страна. Но, Венгер се уште ги пробва играчите, ги учи, и мислам дека ќе најде вистинско место и за него во тимот.

Stoke's starting XI only managed 37 more passes in total than Arsenal's midfield trio Song, Arteta and Ramsey.

http://www.youtube.com/watch?v=LkmTW31tuho Гледај го видеото ако сакаш и други видеа побарај ќе видеш дека и лани и пред тоа Сонг играл понапред,кога веќе никој не знаел да повлече во напад тука е Сонг..

Ќути бе на спортска ја иам , нервози пукам у пм....
Уплати ја у живо кец,шо друго да ти кажам ? :)
пс:Тео подготвен за преговори за нов договор :) ме густа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom