Gervinho v Stoke 22 passes, 100% pass completion. @aaronjramsey 87 passes 95% completion
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да погодам - Сонг 50 паса 1% completionGervinho v Stoke 22 passes, 100% pass completion.@aaronjramsey 87 passes 95% completion
Не ваѓал он минатата сезона, па нема везе што игра како почетник сезонава.Дај не серете за Сонг колку пати не ваѓал он,типот е ѕвер,без него не не бива сигурно!
Не ваѓал он минатата сезона, па нема везе што игра како почетник сезонава.
Треба Венгер да му свика малце, многу е уфилман Сонг, иде у напад кај што не му е место, во акции си го пика носот кај што не треба, еден од 10 паса му се успешни, често греши и комплицира па Артета треба да се враќа длаоко назад да поправа за неговите грешки, али тоа не е важно, важно тој ќе скрател 2 противнички паса цел меч.
Сонг игра како почетник сезонава?Ти Арсенал го гледаш?Не ваѓал он минатата сезона, па нема везе што игра како почетник сезонава.
Треба Венгер да му свика малце, многу е уфилман Сонг, иде у напад кај што не му е место, во акции си го пика носот кај што не треба, еден од 10 паса му се успешни, често греши и комплицира па Артета треба да се враќа длаоко назад да поправа за неговите грешки, али тоа не е важно, важно тој ќе скрател 2 противнички паса цел меч.
Следниот викенд Челзи без Дрогба и Босингва ..![]()
Уплати ја у живо кец,шо друго да ти кажам ?Ќути бе на спортска ја иам , нервози пукам у пм....

ме густа 
Не се знае каква е повредата.И Мата)