Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ај нека ни е со среќа новиот играч,сигурен сум дека одлично ќе се снајде,ајде сеа се чека Метерсакер..
--- надополнето: Aug 31, 2011 2:09 PM ---
Ај нека ни е со среќа новиот играч,сигурен сум дека одлично ќе се снајде,ајде сеа се чека Метерсакер..
Многу гужва има на медицинските прегледи за тоа волку се чека на Мертесакер :pos:

Од трансфер драмата не забежавме дека Чемберлејн е 150от играч кој настапил за Арсенал во премиер лигата.

Шо е со официјалнава страна болкирана ли е?Не ми ја отвара :D

Од трансфер драмата не забежавме дека Чемберлејн е 150от играч кој настапил за Арсенал во премиер лигата.

Шо е со официјалнава страна болкирана ли е?Не ми ја отвара :D
Нешто до кај тебе е инаку ја отвара :D

zp_Santos_15_110830MAFC_4232.jpg

ама сељачко ми е воа со боси нозе кога ги сликаат :tapp:
толку ли едни копачки нема у близина

Оти мислам дека ќе дојди онај од Ленс, како се викаше, или овај Марвин !? Човеку од толку имиња се испомешав не знам кој од кај е, и кај игра..

:D Хазард и МВила - Лил, Марвин - Сошо !? и тој од Ленс-е тој од Ленс :D :D !? Таман сум !?

Оти мислам дека ќе дојди онај од Ленс, како се викаше, или овај Марвин !? Човеку од толку имиња се испомешав не знам кој од кај е, и кај игра..

:D Хазард и МВила - Лил, Марвин - Сошо !? и тој од Ленс-е тој од Ленс :D :D !? Таман сум !?
За кој викаш од Ленс инаку, јас Мислам Марвин и Мертесакер се следни :D инаку у Ленс игра помладиот бран на Хазард http://en.wikipedia.org/wiki/Thorgan_Hazard Ако е талентиран да не чекаме :D

Охххх хаос сум целиот... Ај да видиме кој ќе дојди, па ќе научиме кај играл.. :D :D

Одамна не е имало интересен трансфер ден за нас :D

Dojde jajce na gazot kako sto kazav, pa go odvrzaa keseto i pocnaa da trosat. I dzabe vezete i vikate deka se trupci i kriv e Wenger. On namerno taka izigra so United, za da im dade do znaenje na upravata da pustat nekoe evro za igraci :)
Ako izgubea 2:0, 3:2 nemase da dojde nikoj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom