Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
За беден милион го продаваме а купуваме помлади за поголема цена ...ништо страшно нели ...
--- надополнето: Jul 26, 2011 12:33 AM ---
мало потсетување -

За беден милион го продаваме а купуваме помлади за поголема цена ...ништо страшно нели ...
--- надополнето: Jul 26, 2011 12:33 AM ---
мало потсетување -

Искрено, мене не ми значи многу играчов, а и не знам зошто се потресовте толку

иначе да не барам мислења од денот кога го постигна голот на горното видео али сите го величевме а сега кога го продаваме бил тапа и имало такви како него со лопата. Апсурдно нели ?

и што ми е најкриво е тоа шо секој играч шо го продаваме пред да го продадеме е ѕвер(не зборувам за непобедливите) а потоа лепешкар ...
--- надополнето: Jul 26, 2011 12:37 AM ---
Искрено, мене не ми значи многу играчов, а и не знам зошто се потресовте толку
не се потресовме ништо посебно али апсурдно е да се продаде играч на кој се работело за цена од 1 милион.

Permision not granted....
http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...halt-Arsenals-goal-line-technology-trial.html
--- надополнето: Jul 26, 2011 12:43 AM ---
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...e-Newcastle-Arsenal-Liverpool-interested.html

некако ми изгледа дека ова ќе биде новиот дефанзивец

Чисто сумњам дека ќе го земеме Енрике.Но дај боже да грешам :)

иначе да не барам мислења од денот кога го постигна голот на горното видео али сите го величевме а сега кога го продаваме бил тапа и имало такви како него со лопата. Апсурдно нели ?

и што ми е најкриво е тоа шо секој играч шо го продаваме пред да го продадеме е ѕвер(не зборувам за непобедливите) а потоа лепешкар ...
--- надополнето: Jul 26, 2011 12:37 AM ---

не се потресовме ништо посебно али апсурдно е да се продаде играч на кој се работело за цена од 1 милион.
Pa gore dole i taka e, site lepeskari stanale, air ne videle posle Arsenal :D

Igracot se prodava za negovo dobro, nema vrska za kolku kesh e prodaden, tie vo Arsenal drugacie razmisluvaat, taka da neznam shto si tolku iznenaden koga i minatata godina si otidoa nekolku talenti. Jas mislam deka Afobe e covekot koj ke se protne vo prv tim.

Darko Sreken Rodenden!!!

Pa gore dole i taka e, site lepeskari stanale, air ne videle posle Arsenal :D

Igracot se prodava za negovo dobro, nema vrska za kolku kesh e prodaden, tie vo Arsenal drugacie razmisluvaat, taka da neznam shto si tolku iznenaden koga i minatata godina si otidoa nekolku talenti. Jas mislam deka Afobe e covekot koj ke se protne vo prv tim.

Darko Sreken Rodenden!!!
Не виделе аир после арсенал али и арсенал не видел аир после нивното продавање...а искрено к*р ме заболе за нив(овде не спаѓет непобедливите) ама арсенал е без трофеј 6 години...(очекувам контра аргумент од некого дека ливерпул 20 години се без епл или коментар од типот колку траел најдолгиот пост на арсенал :D )

Нека вади кесето и мрш по Тити! Чоеков полуде скроз сезонава.
Номинација за Гол на неделата - ремек дело

Прекрасен деби натпревар за Карл Џенкинсон , мислам дека ке го памти цел живот ... Многу јак гол , само за жал во своја мрежа ... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kS4cjju_BoA#at=48
прво- не дебитираше на тој натпревар ...
второ- постирај го клипчето на некој затуцан , а не на нас овде.

Видете како се договара трансферот на Цеск, помеѓу двајцага премиери на Англија и Шпанија :)

PA-11267825.jpg

прво ,но хард филингс али за ремет го постави клипчето така да .... да поставеше клипче од головите на Жервињо ќе беше друга приказна . :D
--- надополнето: Jul 26, 2011 6:33 PM ---
Сега :
Видете како се договара трансферот на Цеск, помеѓу двајцага премиери на Англија и Шпанија :)

PA-11267825.jpg
на времето :
_42580315_arsenal_queen_pa.jpg

:D

прво ,но хард филингс али за ремет го постави клипчето така да .... да поставеше клипче од головите на Жервињо ќе беше друга приказна . :D
Нее , не требаше да биде како провокација ... Плус победија на тој натпревар , па нема зошто ... Ми се свиѓаше голот па немаше каде да го ставам и ајде тука ... А за Жервињо секоја чест ... Се надевам и во Премиер Лига и ЛШ ке кине мрежи дечкото :)

Повели http://www.sportski.mk/statija/8134 ... Ништо лошо не мислев со клипчево само добар е голот па сакав да го пофалам :)
Ee,вакви ко тебе што незнаат да склопат два збора ич нејкам.Зато get out from my Fan Club.Ае магла :pipi:
--- надополнето: Jul 26, 2011 7:05 PM ---
Нее , не требаше да биде како провокација ... Плус победија на тој натпревар , па нема зошто ... Ми се свиѓаше голот па немаше каде да го ставам и ајде тука ... А за Жервињо секоја чест ... Се надевам и во Премиер Лига и ЛШ ке кине мрежи дечкото :)

Против Рома ќе ги искине и двете. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom