Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
WOW.
Па мислам дека ни Бени ни Чамак не го умеат ова... да постигнат погодок ваков, ова е прекрасно... ова е прецизност... ова е нажалост грешен гол!
Но да беше на обратната страна... ех!

Жервињо ѕверотиња, ама сеа го искараа ќе го примаме. :D
Ти 'бам линковите да ти ибам, не го видов голот на Џекинсон... барем добар ли беше?

Fernando Torres: 18 apps for Chelsea, 1 goal.
Gervinho: 16 mins for Arsenal, 2 goals
Хахахаха јако.....Штета за младичов, ми падна жал ептен, не изигра лошо прво полувреме.....
Жервињо го извади заради овие Келн, ептен ќе ги напунеше хехехе....Шала на страна, го чува не сака да ризикува да се повреди, дека ови противнициве на почеток многу грубо полнаа со стартови....

Зошто Жервињо беше сменет?

45 минути се мачев со стримови, не можев да најдам ниеден добар. Не ги видов головите на Жервињо.
Од тоа што го видов - Волкот има нозе, нема мозок, Вилшер за Меси е Пандев, Мијаичи е феноменален, Џенкинсон е доста солиден (ако не го вклучуваме атрактивниот автогол), Гибс не се враќа назад навреме, Кошиелни е дрво, ќе мора да се подобрува одбраната.

ништо од вакви дечиња нека тренира овој уште рано му е ! Gervinho е ѕвер браво мајсторе шпиц со ван перси треба да играат 4-4-2 ! Овој чамак е катастрофа 2 паса повратни имаше и двата ги заеба им даде на келн топки ! рамзи уште му е рано да игра резерва е добар за прв тим не е никако,несигурен таму коа дриблаше кај корнерот на наша половина и ја изгуби им ја даде топката ! Волкот џабе е брз коа нема врска од шпиц како што сака да игра ,таа контрата шутира без везе место да се смири дриблинг и шут он рогај бачко ! ВИЛШЕР (дар од господ за арсенал)

Жервињо ѕверотиња, ама сеа го искараа ќе го примаме. :D
Ти 'бам линковите да ти ибам, не го видов голот на Џекинсон... барем добар ли беше?
Takov gol ni messi nema da dade !

Зошто Жервињо беше сменет?

45 минути се мачев со стримови, не можев да најдам ниеден добар. Не ги видов головите на Жервињо.
Од тоа што го видов - Волкот има нозе, нема мозок, Вилшер за Меси е Пандев, Мијаичи е феноменален, Џенкинсон е доста солиден (ако не го вклучуваме атрактивниот автогол), Гибс не се враќа назад навреме, Кошиелни е дрво, ќе мора да се подобрува одбраната.
Pretpostavuvam posto ne dovolno fit so snaga a i da ne rizikuva povredi i gluposti :)

Одбранава изгледа како швајцарско сирење. Под итно мора да се купи лев бек зошто со Гибс лошо ни се пишува. Волкот се повеќе и повеќе ме убедува дека освен брзина се друго кај него е слабо. Вилшер немам коментар, дечково е ѕверка.

Себастијан "Кличко".
Него ја кога ви викав за Волкот дека освен брзина друго ништо не има. ;)
Нас ни треба едно добро крило и еден добар лев бек.И нормално ако се продаде некој од Насри,Фабрегас да им се најде адекватна замена.А не Ремзии да ми го пушти.Иначе кој е овој 15та ?

Себастијан "Кличко".
Него ја кога ви викав за Волкот дека освен брзина друго ништо не има. ;)
Нас ни треба едно добро крило и еден добар лев бек.И нормално ако се продаде некој од Насри,Фабрегас да им се најде адекватна замена.А не Ремзии да ми го пушти.Иначе кој е овој 15та ?
Фримпонг е 15-ката.

Одбранава изгледа како швајцарско сирење. Под итно мора да се купи лев бек зошто со Гибс лошо ни се пишува. Волкот се повеќе и повеќе ме убедува дека освен брзина се друго кај него е слабо. Вилшер немам коментар, дечково е ѕверка.
Не ми е јасно само зашто Траоре не е земен...само Гибс остана од цел тим... да не нешто не е во ред со ѕверот :/

Абе Траоре Траоре.Дупка бил на позајмицава у Јувентус.Башка што има само брзина и тој ко Волкот и да не кажам Гибс. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom