Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Уште еден од најдобрите наши таленти ( Кој не е лев бек јеботе Венгеру зашто експерименти вакви ) отиде!
Ако е слично како најлошите повреди на нашите играчи во минативе сезони, отиде прекрасна фудбалска кариера за играчот.

Сега дајте голоите да ги видиме :)

Оф оф оф, ептен лошо изгледа повредава на малдиов....Штета.....
Фримпонг одличен беше второ....Мен оф д меч, Жервињо, браво за мајсторов,фантастично деби, нека му се множат....

Vermaelen lider zver stoka mozok kiborg sve. Ovie napagacive feta sirenje gi naprai

frimpong najak cvrst,snazen,borben i nema strav. arshavin <3 se rastrca se razigra ali go utepaa .. odbranata katastrofa mn sansi ni praea ! i pak ist problem i mecov se otvaraat situacii i neznaeme da gi napraime odlicni sansi za gol ja gresat amaterski

frimpong najak cvrst,snazen,borben i nema strav. arshavin <3 se rastrca se razigra ali go utepaa .. odbranata katastrofa mn sansi ni praea ! i pak ist problem i mecov se otvaraat situacii i neznaeme da gi napraime odlicni sansi za gol ja gresat amaterski

Ова ни е нешто ко клетва. (n)

Имаме играчи... мануално еден по еден да се коментираат... ќе се увиди потенцијал и талент,можност и квалитет, но составени во еден состав 11тмина, се гледа празнина.
Со еден збор : ХАРИЗМА!

Халајтс некој да постира ?

Ај ако може некој головите да ги постира,по тоа што читам гледам оти Жервињо бил ѕвер,стварно ми е мило за него,знам оти одлично ке се снајде во Арсенал..Би сакал да го видам голот на Џекинсон,мн бил убав:D.А кој играше како лев бек денеска?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom