Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
AC Milan received £52m for a 4-year shirt sponsorship deal with Emirates. We ( Arsenal ) got £100m for a 15 year stadium & 8 year shirt sponsors.

Denilson is not in negotiations with any other club and now appears likely to remain at Arsenal.

А толку се израдувавме сите, ама ајде има уште тронка надеж дека некој ќе го посака „гомново“.

Преговара со Виљареал и Сао Паоло.

Значи како што читам по веснициве Клиши веќе е нов играч на Сити, а Жервињо нов играч на Арсенал, а и овие шпекулации за Насри се надевам дека не се точни. Мислам дека Насри сепак ке потпише нов договор.

Изјавата на Жервињно дека е многу близу до трансфер во Арсенал http://uk.eurosport.yahoo.com/01072011/58/premier-league-gervinho-confirms-arsenal-move.html
--- надополнето: Jul 1, 2011 3:44 PM ---
ако се продадат насри,фабрегас,клиши,бентнер и денилсон би имале едно одприлика 90м за трансфери

Абе џабе ќе ни е ако го продадеме Фабрегас и Насри.Иако за Фабрегас можеби и нема да е толку џабе , али за Насри да.

Изјавата на Жервињно дека е многу близу до трансфер во Арсенал http://uk.eurosport.yahoo.com/01072011/58/premier-league-gervinho-confirms-arsenal-move.html
--- надополнето: Jul 1, 2011 3:44 PM ---
ако се продадат насри,фабрегас,клиши,бентнер и денилсон би имале едно одприлика 90м за трансфери
Абе не ме зезај се радуваш ако ги шитнеме Фабрегас и Насри.....Да останат и плус некое засилување ќе биде најдобро.....
Другиве што ги наброја се зрели за шиткање.....

Абе не ме зезај се радуваш ако ги шитнеме Фабрегас и Насри.....Да останат и плус некое засилување ќе биде најдобро.....
Другиве што ги наброја се зрели за шиткање.....
каде виде да се радувам,само кажувам колку може да земеме од продавањето на тие играчи.Како шо кажа Факе за Насри ке ми биде криво ако си отиде,таман се разигра,а Цеск искрено го замразив човеков.

каде виде да се радувам,само кажувам колку може да земеме од продавањето на тие играчи.Како шо кажа Факе за Насри ке ми биде криво ако си отиде,таман се разигра,а Цеск искрено го замразив човеков.

Па не дека Цеск е лош играч или слично , само што не дава 100 % веќе така да такви играчи не ни треба.

Некој спомна дека би можеле да собереме 90м од трансфери ...џабе , сите знаеме колку ќе потроши Венгер од нив.... ни една четвртина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom