Фан Клуб: Арсенал

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
AC Milan received £52m for a 4-year shirt sponsorship deal with Emirates. We ( Arsenal ) got £100m for a 15 year stadium & 8 year shirt sponsors.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Denilson is not in negotiations with any other club and now appears likely to remain at Arsenal.

А толку се израдувавме сите, ама ајде има уште тронка надеж дека некој ќе го посака „гомново“.
Преговара со Виљареал и Сао Паоло.

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Значи како што читам по веснициве Клиши веќе е нов играч на Сити, а Жервињо нов играч на Арсенал, а и овие шпекулации за Насри се надевам дека не се точни. Мислам дека Насри сепак ке потпише нов договор.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Изјавата на Жервињно дека е многу близу до трансфер во Арсенал http://uk.eurosport.yahoo.com/01072011/58/premier-league-gervinho-confirms-arsenal-move.html
--- надополнето: Jul 1, 2011 3:44 PM ---
ако се продадат насри,фабрегас,клиши,бентнер и денилсон би имале едно одприлика 90м за трансфери
Абе џабе ќе ни е ако го продадеме Фабрегас и Насри.Иако за Фабрегас можеби и нема да е толку џабе , али за Насри да.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Изјавата на Жервињно дека е многу близу до трансфер во Арсенал http://uk.eurosport.yahoo.com/01072011/58/premier-league-gervinho-confirms-arsenal-move.html
--- надополнето: Jul 1, 2011 3:44 PM ---
ако се продадат насри,фабрегас,клиши,бентнер и денилсон би имале едно одприлика 90м за трансфери
Абе не ме зезај се радуваш ако ги шитнеме Фабрегас и Насри.....Да останат и плус некое засилување ќе биде најдобро.....
Другиве што ги наброја се зрели за шиткање.....

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Еве уште една навивачка на Арсенал се пријавува на рецепција ;)
Навивачка ?
хмм,чекај да одам да се спремам :)
Бај д веј добредојде во нашето кингство :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Абе не ме зезај се радуваш ако ги шитнеме Фабрегас и Насри.....Да останат и плус некое засилување ќе биде најдобро.....
Другиве што ги наброја се зрели за шиткање.....
каде виде да се радувам,само кажувам колку може да земеме од продавањето на тие играчи.Како шо кажа Факе за Насри ке ми биде криво ако си отиде,таман се разигра,а Цеск искрено го замразив човеков.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
каде виде да се радувам,само кажувам колку може да земеме од продавањето на тие играчи.Како шо кажа Факе за Насри ке ми биде криво ако си отиде,таман се разигра,а Цеск искрено го замразив човеков.
Па не дека Цеск е лош играч или слично , само што не дава 100 % веќе така да такви играчи не ни треба.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Некој спомна дека би можеле да собереме 90м од трансфери ...џабе , сите знаеме колку ќе потроши Венгер од нив.... ни една четвртина.

Kajgana Shop

На врв Bottom