Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Samo so smirena igra, i so odlicno konstruiran tim, bi pominale napred, bidejki sigurno deka ovie ke bidat premotivirani..

Almunia bi bil na golot, no naped sakam da go vidam Chamakh, go zaboraviv kako izgleda covekot, duri 3ta opcija e vo timot, posle Bendtner... A, mislev deka moze da bide prv napagac vo timot, no Van Persie, dokaza deka e klasa... I toa kakva..

Samo da ne bidi neresheno, utre, drugo se e dobro... Рњ

Samo so smirena igra, i so odlicno konstruiran tim, bi pominale napred, bidejki sigurno deka ovie ke bidat premotivirani..

Almunia bi bil na golot, no naped sakam da go vidam Chamakh, go zaboraviv kako izgleda covekot, duri 3ta opcija e vo timot, posle Bendtner... A, mislev deka moze da bide prv napagac vo timot, no Van Persie, dokaza deka e klasa... I toa kakva..

Samo da ne bidi neresheno, utre, drugo se e dobro... Рњ

И да изгубиме??

--- надополнето ---

Глејте 2:53. :zver:

Во среда нема да не дават на Спорт Клуб,а лимитот ми е надминат :/

20:45 Premier League: Arsenal – Stoke City на спортклуб + :) :) Ќе ја дават па, + си имам и ТОП :party3::party3::party3:

WBA - Wolves 1:1
Стрелец за WBA е Карлос Вела... детево нека собира искуство, па кога ќе дојде да гази! :)
Инаку негде прочитав дека денеска ќе бил стартер Игнаси Мигуел, во тандем со Скилачи. Џуру и Кошчиелни ќе биле одмарани, баш ќе биде интересно да го видиме младиов..

Браво за Вела,многу квалитетен играч според мене. Не доби многу шанса за Арсенал годинава но постигна неколку гола :)

Составот за со Лејтон: Almunia, Sagna, Miquel, Squillaci, Gibbs, Song, Denilson, Rosicky (c) Bendtner, Chamakh, Arshavin

Со скоро комплетно втор тим идеме против Лејтон, нека се покажат младиве и резервиве, но пласман понатаму во ФА Куот е приоритет.

Мигел никогаш не сум го гледал како игра,ако игра како Скилачи ќе бидеме исто како без централни дефанзивци :)

На кој спортклуб ќе ја даваат Лејтон-Арсенал ??? од 5 и 30 ?

Од 5 и 30 на Спорт Клуб (обичната :pos:)

Во 5 е ждрепката за четврт-финале ФА куп,али прво да пројдеме со Лејтон па после за тоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom