Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Samo so smirena igra, i so odlicno konstruiran tim, bi pominale napred, bidejki sigurno deka ovie ke bidat premotivirani..

Almunia bi bil na golot, no naped sakam da go vidam Chamakh, go zaboraviv kako izgleda covekot, duri 3ta opcija e vo timot, posle Bendtner... A, mislev deka moze da bide prv napagac vo timot, no Van Persie, dokaza deka e klasa... I toa kakva..

Samo da ne bidi neresheno, utre, drugo se e dobro... Рњ

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Samo so smirena igra, i so odlicno konstruiran tim, bi pominale napred, bidejki sigurno deka ovie ke bidat premotivirani..

Almunia bi bil na golot, no naped sakam da go vidam Chamakh, go zaboraviv kako izgleda covekot, duri 3ta opcija e vo timot, posle Bendtner... A, mislev deka moze da bide prv napagac vo timot, no Van Persie, dokaza deka e klasa... I toa kakva..

Samo da ne bidi neresheno, utre, drugo se e dobro... Рњ

И да изгубиме??

--- надополнето ---

Глејте 2:53. :zver:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Во среда нема да не дават на Спорт Клуб,а лимитот ми е надминат :/

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
20:45 Premier League: Arsenal – Stoke City на спортклуб + :) :) Ќе ја дават па, + си имам и ТОП :party3::party3::party3:

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
WBA - Wolves 1:1
Стрелец за WBA е Карлос Вела... детево нека собира искуство, па кога ќе дојде да гази! :)
Инаку негде прочитав дека денеска ќе бил стартер Игнаси Мигуел, во тандем со Скилачи. Џуру и Кошчиелни ќе биле одмарани, баш ќе биде интересно да го видиме младиов..

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Браво за Вела,многу квалитетен играч според мене. Не доби многу шанса за Арсенал годинава но постигна неколку гола :)

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Составот за со Лејтон: Almunia, Sagna, Miquel, Squillaci, Gibbs, Song, Denilson, Rosicky (c) Bendtner, Chamakh, Arshavin

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Со скоро комплетно втор тим идеме против Лејтон, нека се покажат младиве и резервиве, но пласман понатаму во ФА Куот е приоритет.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Мигел никогаш не сум го гледал како игра,ако игра како Скилачи ќе бидеме исто како без централни дефанзивци :)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
На кој спортклуб ќе ја даваат Лејтон-Арсенал ??? од 5 и 30 ?
Од 5 и 30 на Спорт Клуб (обичната :pos:)

Во 5 е ждрепката за четврт-финале ФА куп,али прво да пројдеме со Лејтон па после за тоа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom