Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Со ваква реализација тешко дека ќе ја поминеме Барса.
Инаку Вилшер е ѕвер. Ме остава со отворена уста.
Остај ти Вилшер види го Џуру,ЗВЕР,со него у одбрана сме супер.Иначе сеа се тренираат онака лајт за со барса :)

Ајде бре.Ебати растурот ебати.Шо ли се изнапромашивме.Очекувам уште два гола за мирна завршнца мада после она со Њукасл,уфф.

Пу пу каква среќа се еј. :)
Ама после ова со Њукасл и 4-0 да водат ќе ме е страв :/

Честито победа,премногу промашуваме но битно победивме

Браво.Супер.Тоо.Победа 2-0.Задоволен мада можевме и 10-0 да тепа али ај.Сега у среда да ги издишиме на Каталонциве :)

Чисто информативно,Волците имаа само 2 шута,а ниту еден во голот. :))

РвП со лед врз коленото,да се надеваме дека не е сериозно :((

Ајде нека ни е честита победата.....Доминиравме цел натпревар, само многу тапа реализација имаме...Посебно денес се истакна Волкот, што се не промаши....Ме изнервира на крај силуваше шут, кога можеше да проигра некој за чист гол. Иначе Вилшер алал му вера, детево си зацементира место во прв тим...Фабрегас цел натпревар се утепа од асистенции, фантастичен беше денес.
Во одбранта Џуру е како карпа, само вака нека продолжи....Иначе требаше во второ полувреме оној шупакот Зубар да доби втор жолт, ме стегна срце, помислив дека му го скрши коленцето на РвП. Се надевам не му е ништо, дека го покажаа држеше мраз на коленото на клупа...
Мног важни бодови земавме, ќе беше супер денес ѓаволите да ремизираат, али на Руни му се посреќи и го даде најубавиот гол во кариерата...
идеме понатаму, среда иде .....:drk: ќе бие луда утакмица, очекувам победа.....:olee:

Браво за играта, секоја чест. Феноменална. Истото не можам да го кажам и за реализацијата, ама добро, познати сме по тоа. Ај се надевам дека ќе се подобри со Барса. Сите изиграа одлично и да се надеваме дека со РВП е се во ред.

На официјалната твитер страна на Арсенал ке има во живо пренос од конференцијата на Венгер (со текст,не со видео ) :)

We're still waiting for the boss. His post-match press conference should get underway in a few minutes. Live updates right here...

Wenger: 'Van Persie should be alright [to face Barca].

добро е... и ако се врати Насри ке паѓа Барса :)

Кажувајте ако има некоја новост за Ван Перси.А ме радува тоа што има шанси Насри да заигра против Барса во среда.Али сепак мислам дека не треба да се форсира.

"Van Persie has scored 10 Premier League goals in 2011, a new PL record for most goals in first two months of a calendar year."

Уствари нема месец ипол. :)))

Ги гледам Фејнорд,Рио гол даде,звер е ги ремети вие во холандсково првенство кичмите им ги крши...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom