Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Dve kola po red sudiite ne zaebuvaat, so Everton i sea. Penalite bea igracka, nemaa vrska, sepak anglisko e sekogas imalo propusti, no sega za bez vrska. So 4:0 prednost, ne ni moraa da pravat neso posebno, mozea samo da ja drzat topkata u noze i da si podavaat, iako bea so igrac pomalku, ali toa e. Squillaci kao prv pat fudbal da igra. Bea lesni 3 boda, no ostavavme so 1 samo.

180663_138882302842131_138812789515749_250850_7786813_n.jpg

И дали повторно февруари ќе биде одлучувачки месец ? Дефинитивно, чудно коло, најчудно, пресврти, еден тон, пенали еден тон...

За да докажеме дека сме големи шампиони, победата против Вулвсите на Емирати, ќе биде најголем доказ.... Дека овој меч од Њукасал нема да остави последици, ако е можно, и враќање на самодовербата на највисоко ниво..

Едит: Единствен тим во Англија без пораз во 2011

Џуру има повреда на коленото, не ми мириса на добро работава:raz:

, psychologically the damage is bigger tonight because everyone is very disappointed in the dressing room. Only the future will tell. - Ова ме плаши мене, извадено од изјавата на Венгер :nesum:

, psychologically the damage is bigger tonight because everyone is very disappointed in the dressing room. Only the future will tell. - Ова ме плаши мене, извадено од изјавата на Венгер :nesum:
Катастрофа друже, баш сега во овој критичен период. Плус со повредиве.... којзнае како ке биде,ама да веруваме во Арсенал, знаел да не изненади позитивно повеќе пати:wink:

Проблемот е што играме премногу топло - ладно, секогаш и кога водеме по 3-4:0, се плашам од пораз, како што се плашев и денес. И токму тоа се случи, изгубивме. Си имаме некој проблем, не знам што е, дали психата ги тепа, којзнае што е. Важно со ваква игра против фарса немаме никаква шанса, не дај Боже да примаме први гол тоа ќе не дотепа, сеуште имаме трауми од меси од минатата утакмица, а у одбрана ако ни игра Скилачи можеме слободно да се фрлиме од мост.
И сеуште се чудам како можеше од 0-4 до 4-4 да стигнеме, па без разлика на тоа што игравме без еден играч, сепак ние сме АРСЕНАЛ. Така тапо да играт е стварно срамота.

Ако игра Скилачи со Барса боље службена да им ја дадеме...

како се викаше судијава бе маме му ебам не уништи сезонава...

Мораше и Њукасл некаде да ги инвестира парите од Керол :)

Дауд... Фил Дауд :pos2:

можно ли е некако жалба да се поднесе против судијава,неможе веќе да суди ни он незнае шо суди ретард,премиер лигата треба да направи нешто,бартон под итно да се казни.

Денеска ме разочара одбраната,немаме никаква организација кога ке згусне работата.Многу пати на форумов сме се расправале за одбраната,некој викаат дека е добра,некој спротивното,но реално гледано не е на ниво,ни фали некој лидер со ке ги организира и постави.Фабрегас се изгуби во второ полувреме барем да писнеше по некој играч да ги мотивираше.Вилшаер браво за момчево им крекаше на сите зошто слабо играат,го остави срцето на теренот.Алал нека му он одсекогаш навивал за арсенал и знае како е кога ти губи тимот future captain...

Уше едeн саат до прашањето на Сања за потпишан дрес! :vozbud:

--- надополнето ---

Helpline has been set up for the Arsenal fans after yesterday's result 0800 40 41 42 43 44 =)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom