Фан Клуб: Арсенал

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Dve kola po red sudiite ne zaebuvaat, so Everton i sea. Penalite bea igracka, nemaa vrska, sepak anglisko e sekogas imalo propusti, no sega za bez vrska. So 4:0 prednost, ne ni moraa da pravat neso posebno, mozea samo da ja drzat topkata u noze i da si podavaat, iako bea so igrac pomalku, ali toa e. Squillaci kao prv pat fudbal da igra. Bea lesni 3 boda, no ostavavme so 1 samo.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
И дали повторно февруари ќе биде одлучувачки месец ? Дефинитивно, чудно коло, најчудно, пресврти, еден тон, пенали еден тон...

За да докажеме дека сме големи шампиони, победата против Вулвсите на Емирати, ќе биде најголем доказ.... Дека овој меч од Њукасал нема да остави последици, ако е можно, и враќање на самодовербата на највисоко ниво..

Едит: Единствен тим во Англија без пораз во 2011

Член од
21 ноември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1
Џуру има повреда на коленото, не ми мириса на добро работава:raz:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
, psychologically the damage is bigger tonight because everyone is very disappointed in the dressing room. Only the future will tell. - Ова ме плаши мене, извадено од изјавата на Венгер :nesum:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1
, psychologically the damage is bigger tonight because everyone is very disappointed in the dressing room. Only the future will tell. - Ова ме плаши мене, извадено од изјавата на Венгер :nesum:
Катастрофа друже, баш сега во овој критичен период. Плус со повредиве.... којзнае како ке биде,ама да веруваме во Арсенал, знаел да не изненади позитивно повеќе пати:wink:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Проблемот е што играме премногу топло - ладно, секогаш и кога водеме по 3-4:0, се плашам од пораз, како што се плашев и денес. И токму тоа се случи, изгубивме. Си имаме некој проблем, не знам што е, дали психата ги тепа, којзнае што е. Важно со ваква игра против фарса немаме никаква шанса, не дај Боже да примаме први гол тоа ќе не дотепа, сеуште имаме трауми од меси од минатата утакмица, а у одбрана ако ни игра Скилачи можеме слободно да се фрлиме од мост.
И сеуште се чудам како можеше од 0-4 до 4-4 да стигнеме, па без разлика на тоа што игравме без еден играч, сепак ние сме АРСЕНАЛ. Така тапо да играт е стварно срамота.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ако игра Скилачи со Барса боље службена да им ја дадеме...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
како се викаше судијава бе маме му ебам не уништи сезонава...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Мораше и Њукасл некаде да ги инвестира парите од Керол :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
Дауд... Фил Дауд :pos2:
можно ли е некако жалба да се поднесе против судијава,неможе веќе да суди ни он незнае шо суди ретард,премиер лигата треба да направи нешто,бартон под итно да се казни.

Денеска ме разочара одбраната,немаме никаква организација кога ке згусне работата.Многу пати на форумов сме се расправале за одбраната,некој викаат дека е добра,некој спротивното,но реално гледано не е на ниво,ни фали некој лидер со ке ги организира и постави.Фабрегас се изгуби во второ полувреме барем да писнеше по некој играч да ги мотивираше.Вилшаер браво за момчево им крекаше на сите зошто слабо играат,го остави срцето на теренот.Алал нека му он одсекогаш навивал за арсенал и знае како е кога ти губи тимот future captain...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Уше едeн саат до прашањето на Сања за потпишан дрес! :vozbud:

--- надополнето ---

Helpline has been set up for the Arsenal fans after yesterday's result 0800 40 41 42 43 44 =)

Kajgana Shop

На врв Bottom