Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
На Спортклуб + ја дават Арсенал.Бтв ги имам и тој и Спотрклуб :)

"The first half scoreline is a travesty." - коментаторот

Страшна работа можевме да поставиме рекорд денес....

ОВА Е АРСЕНАЛ!!!!!!!!!
САМО ДА СЕ ПОДОБРИ РЕАЛИЗАЦИЈАТА БАРСА ЌЕ ГО ЈАДЕ СОСЕ МАДИ.А!!!

Одлична игра во првово полувреме, требаше да биде 2/3-0.. нека продолжат вака во второ и не ни бега убедлива победа..

Страшна игра,тоа ми се свиѓа
Немаме многу среќа и голманот и брани многу :)
До крајот уште 2 гола и задоволен сум :)
Волкот одлични 2 повратни топки кој не ги искористивме,Фабрегас го искичми тој во шеснаесетникот.

Значи неверојатно колку шанси пропуштивме, сега во второ еден брз гол и после полесно да биде, зашто вака не е сигурно, а многу ме нервира тоа што Гејчестер со дупло помалку шанси од нас има 3-0.

Абе ај у пичку матер веке ! Ваква игра ни на тренинг нема,45 минути само ние играме,иаме 9 шанси и не даваме гол ! да му се мочам у едниот ! леле требаше да ги згазиме ! Тој волкот место да шутира му додава на Фабрегас бот еден на еден со гоманот е ! ццц а фабрегас 5 шанси му фати тој ! браво за ал хабси !

Едно нешто... на Борбеноста и Пожртвуваноста на одбраната на Виган треба да се угледа секоја друга одбрана!
Ова е меч кој требаше бар 3/4 погодока да имаме постигнато.... одлична игра...
Волкот маестрален по страната... само лоша реакција со пасот кон Фабре... требаше сам да завршува или по напред да подаде... ама сепак одбранбениот повторно на Виган ќе повторам и во таа ситуација многу пожртвувано а потоа и другиот кој се постави пред ударот на Волчко...
Одлична игра но ништо не е решено!
Следно полувреме 2 погодока нови очекувам!

ОВА Е АРСЕНАЛ!!!!!!!!!
САМО ДА СЕ ПОДОБРИ РЕАЛИЗАЦИЈАТА БАРСА ЌЕ ГО ЈАДЕ СОСЕ МАДИ.А!!!

Остај ги сега Барса :) Денес да ги тепаме овие со 4 комада,па Барса ќе е лесен плен :) :) :) :) :)

Одлична игра во првово полувреме, требаше да биде 2/3-0.. нека продолжат вака во второ и не ни бега убедлива победа..

Хахахаа друже биди реален требаше да биде најмалце едно 8-0 , ги утепавме прво полувреме.....Цело време го гаѓаат голманов....Ајде второ очекувам едно 3-4 голчиња...Браво за РвП и Сонг асистенција лудница....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom