Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ајјј со колку глуп состав ејј,на клупа ги оставил Клиши,Насри и Волкот да се крстиш е работава!

Не е глуп составот, мора вака да се ротира, поготово во овој згустнат период, каде што Арсенал игра секој 3 ден утакмица, така му доаѓа... и во овој состав има голем квалитет за да победи убедливо вечерва според мене.

Друго нешто, мн ми се допаѓа што го гледам Бендтнер вечерва во составот, него десно крило игра? баш ме интересира како ке се снајде на таа позиција.Очекувам гол од него.

Ајде ганери идеме вечерва на победа и израмнување со бодови со лидерот.

Не е глуп составот, мора вака да се ротира, поготово во овој згустнат период, каде што Арсенал игра секој 3 ден утакмица, така му доаѓа... и во овој состав има голем квалитет за да победи убедливо вечерва според мене.

Друго нешто, мн ми се допаѓа што го гледам Бендтнер вечерва во составот, него десно крило игра? баш ме интересира како ке се снајде на таа позиција.Очекувам гол од него.

Ајде ганери идеме вечерва на победа и израмнување со бодови со лидерот.

Не ми е многу Бенднтер за десно крило,многу е спор
Али и кога играме со речиси цел втор состав(8 измени од оној со Челзи) пак имаме моќен тим.Тоа ми се свиѓа.
Да не прогнозирам да не правам малери,очекувам добра игра од Арсенал,победа и враќање на врвот :)

На Шапка бил на скијање!
Да граше лев бек и 10 ПАТИ Е ПОАРЕН ОД КЛИШИ!

Ја гледам утакмицава и едноставно ми текна. Морав, човеков ми фали у клубов

Колку само е лош тандемот Скилачи-Лорен.:toe:

--- надополнето ---

пс:Аршавин неможе да погоди топка...

ппс:1-0,иако немаше пенал,на линијата беше пеналот...
ако не победиме,го кривам Венгер,никој друг.

пенал за виган и 1-0 ццццц македонче 93 воз да те згази

Ништо не играме моментално а и ќоравиов судија им даде гратис пенал ц ц ц
ако не смениме нешто во играва ништо од победа

Ај у курац и стрим и пенал и гол.На мајкаму пичка пенал.Шо гледе тој кретенот судија стварно не ми е јасно.

Како е можно?
Ова не беше воопшто ни фаул , немаше Контакт !!!
Одлична можност, не се користи, не казнуваат од непостоечки пенал, што дури и глумата беше надвор од шеснаесетник....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom