Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол

ццц сите го пцуете аршавин после браааво аршавин, смешни сте...
Дечкото игра феноменално напад, само што е мрзлив за одбрана.. РЕКОВ ЛИ ЗА БЕНДТНЕР АЈДЕ БЕКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

тоооооооооооооо 1-2ајде ајде

Е ова веќе може... а гледам некои членови говорат за лев бек зашто бил Ебуе? -Што му фали? ништо.
Не му е ни прв пат тоа да го игра...
Ајде сега очекувам боље игра! и погоци некои во второво полувреме...

Со оглед на играта во прво полувреме резултатот е и повеќе од добар... само не ми е јасно што праат нашиве у нападот, сите ротираат, едно време Шамак играше десно крило.. како и да е ок сме сега за сега, очекувам сигурна игра во второто полувреме и уште еден гол да дадеме најмалце за смирен финиш...

Ова треба за памет на Венгер,сваќам дека треба да одмара играчи играат на секои 3 дена.Али 8 души е стварно премногу
одбраната катастрофа.Ебуе и Сања добри али Лорен и Скилачи ......
Ми се свиѓа Росицки како игра,Денилсон исто многу слабо.

ТИ ИЛ СИ ГЛУП ИЛИ НЕ ЈА ГЛЕДАШ ИСТАТА УТАКМИЦА!:toe:

Со оглед на играта во прво полувреме резултатот е и повеќе од добар... само не ми е јасно што праат нашиве у нападот, сите ротираат, едно време Шамак играше десно крило.. како и да е ок сме сега за сега, очекувам сигурна игра во второто полувреме и уште еден гол да дадеме најмалце за смирен финиш...

За да имаме смирен финиш Насри и Волкот или Ван Перси и готово ќе е ;)

За да имаме смирен финиш Насри и Волкот или Ван Перси и готово ќе е ;)

Ван Перси уопште не е ни на клупа вечерва, мислам дека Волкот да влезе и да напраи спринт, два ке биде доволно:)

Ја свртевте некако со муки,овој Венгер мисли така лесно се добива утакмица со 8 замени!

30 и кусур минути изгубен случај беше тимов,и среќа светски гол од мрзава(му се клањам за голов) и се промени све.
Никој неможе да ме убеди дека Денилсон заслужува да игра во тим како Арсенал.

И уште една пофалба до Џеки,алал да му е ,внесе динамичност во нападот...

--- надополнето ---

Ја свртевте некако со муки,овој Венгер мисли така лесно се добива утакмица со 8 замени!
колку и да си во право и да се согласувам со тебе,кога играш 2 утакмици за 2 дена а една од нив е против челзи ке играш и ти на тој план.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom