Честито победа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа незнам до кого е, се мислам мегу тебе и Македонец_7.Одсега јас отварам тема за дерби натпревари...очигледно ксмелија сум
Честито нека ни е мајчини![]()
Како и да е продолжете вака и на следните дерби мечевиMakedonec_7 напиша:Арсенал - Челзи 1:3, Микел (автогол, 59 минута) - Дрогба 18 и 43 минута, Есиен 69 минута...
Поздрав
А ако Венгер изјави дека Верми ке се врати фебруари зашто би купувале нов дефанзивец?![]()
Епа незнам до кого е, се мислам мегу тебе и Македонец_7.
Како и да е продолжете вака и на следните дерби мечеви)).А ако Венгер изјави дека Верми ке се врати фебруари зашто би купувале нов дефанзивец?
![]()
Да незнајш на шо си. Џуру игра топло-ладно...последно време жешко делува, Вермален ете се враќа за брзо...така да не ни треба дефанзивец
Ако го најди некој цел натпревар за симнување, нека го постира![]()
Не знам дали сме најгруби но сепак имавме ако не се лажам 3 црвени или 4... Памтам два на Лорен, еден на Сонг... Но, сигурно ке не стигнат до крај, дали Тотенхем или некој друг... То не е важно... Еее и Вилшир мислам има црвен, или не ?!
Волкот: најверојатно мен оф д меч според поголемиот дел.
За резервите: Шамак одлична замена, криеше топка градеше и се гледаше дека му беше потребен одмор, Росицки просечно, а Дијаби..... Што да кажам дечкото е многу добар фудбалер но некако како да има некој проблем во главата и на момент ќе му се деси чкрап и ќе направи еден потег повеќе. Штета што не ја реализира шансата....
Сака некој кладба у аватарче?(се кладиме у тоа кој ќе пројде)
Пред некој месец имаше податок дека ние сме најгрубиот тим имавме највеке црвени и жолти.Може ли да најде податок сега кој тим е најгруб.
На воа ми текна оти вие кокошкиве беа едни од најарните беа сеа цекоја утакмица црвен имаат
Пред некој месец имаше податок дека ние сме најгрубиот тим имавме највеке црвени и жолти.Може ли да најде податок сега кој тим е најгруб.
На воа ми текна оти вие кокошкиве беа едни од најарните беа сеа цекоја утакмица црвен имаат