Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Хет-трикот на Езе ептен ми направи мерак. Освен киксот на Раја одлично одиграа.

Макс си поиграл со "децата" до 19 години.

Плус имаме уште еден талент изгледа

Luis Munoz, a 13-year-old attacking midfielder in the Arsenal academy, has just become the youngest player in the history of the Uefa Youth League. He’s come onto the pitch as a 86th minute substitute for #AFC against Bayern Munich. Born December 2011.

Mnogu slaba strana na Arteta mu se rotaciite, moze i poveketo na klupa ne se fit za 90min. Strav mi e protiv celzi da ne bidat izdiseni.

Мислам дека сега ви е јасно зошто Калафиори е стартер.

Иначе се надевам само удар е ова на Тросард, и ќе биде фит за со Челзи, иначе лошо ќе е ако биде повеќе време аут. Клучен играч у напад последниве текми.

Нема откажување никогаш браќа, секој ќе си го најде местото под ова парче небо кога тогаш

Хинкапи и Москера во стартна, Салиба се повредил на тренинг. Ако продолжиме вака со повредиве ќе треба и зимава да се земат 3-4ца.

Секоја утакмица се повредува по 1 играч.
И со сите измени и ротации, пак се приметува огромен замор.

Ужасен тимски перформанс беше ова.
Не ми е толку криво што не победивме тим против кој играме со играч повеќе 50+ минути, туку што на моменти делуваше како ние да имаме играч помалку, а не Челси. Асална шанса со поконкретен шут не успеавме да направиме цел натпревар освен голот.
Сака 10 топки поеба каде што мораше да упати подобар центаршут или повратен пас, освен асистенцијата за голот, се друго поеба. Одбраната делуваше крајно климаво, Хинкапие и Мосќера цело време грешеа во пас игра при притисок особено пред црвениот. Првиот и чист гол ќе му подареше на Жоао Педро.
Натпревар за заборав и се надевам последен наш ваков лош перформанс. И фалеше Тросард да проба некој посериозен шут тука.

Ужасен тимски перформанс беше ова.
Не ми е толку криво што не победивме тим против кој играме со играч повеќе 50+ минути, туку што на моменти делуваше како ние да имаме играч помалку, а не Челси. Асална шанса со поконкретен шут не успеавме да направиме цел натпревар освен голот.
Сака 10 топки поеба каде што мораше да упати подобар центаршут или повратен пас, освен асистенцијата за голот, се друго поеба. Одбраната делуваше крајно климаво, Хинкапие и Мосќера цело време грешеа во пас игра при притисок особено пред црвениот. Првиот и чист гол ќе му подареше на Жоао Педро.
Натпревар за заборав и се надевам последен наш ваков лош перформанс. И фалеше Тросард да проба некој посериозен шут тука.
Реално очекувано, три дербиња по ред. Уште у првите 10 минути мирисаше на пораз, не спаси црвениов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom