Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
50 клин шитс на Раја за Арсенал, во 109 натпревари, односно 2 цели сезони и четвртина од третата.
+ Arsenal's 3-0 win against Slavia Prague is their eighth consecutive shut-out, equalling a club record set way back in 1903!

574360334_1386423142855136_5436304637552001350_n.jpg

Последно уредено:
Не може човек да не го сака Тросард еј. Еден од најконстантните во тимот, скромен, меѓу најмалку платениве е во тимот од тие со поголема минутажа, секогаш придонесува кога е најпотребно, можеби најдобра техника во тимов, се враќа цело време да помогне на одбрана кога треба плус играч да се отвори за изнесување топка, лажњак, шут од место, визија, прецизност на центаршут и пасеви... :love:

Изгинаа по терен Сандерленд, секоја чест. Балард ко да играше против крвнички тим а не против свој хахаха
Ништо, на ваква утакмица само може капа да им се симне на противниците.

Раја ја посра ептен ама јебига, немаше работа цел месец, заборавил братот да брани

Братот Раја за мене и онака не е голман некој,чат пат некоја интервенција јака ама исто толку испади. Од почеток се глеаше дека ќе е тешко мотивирани беа премногу. Ама и незнам што запнаа да се бранат на крај овие како беа напалени и атмосферата и све не беше баш најмудра одлука.

Се повредиле Габриле и Калафиори... Габриел па и на пријателска...

Артета е малер тежок

Лошото со повредата на Габриел е што ги губиме и головите од корнери.

Среќа да се немало, 200 напаѓачи земавме, останавме само со Мерино, Сака и Тросард во доста тешки утакмици кои ни престојат.

Што мислите кој ќе игра замена за Габриел (деснак) против Тотенхем? Мосќера е деснак, Бен Вајт е деснак исто, Хинкапие е левак, а и Тимбер и Калафиори можат да играат како стопери, ама уиграни се со крилата по страна така да не ми се верува дека би се играле надвор од стандардната позиција они.

Што мислите кој ќе игра замена за Габриел (деснак) против Тотенхем? Мосќера е деснак, Бен Вајт е деснак исто, Хинкапие е левак, а и Тимбер и Калафиори можат да играат како стопери, ама уиграни се со крилата по страна така да не ми се верува дека би се играле надвор од стандардната позиција они.
Хинкапие е донесен како дирекна замена за Габриел башка веќе влезе во натпреварувачка форма па очекувам тој да стартува.Со напаѓач како е ситуацијава Ѓоко се опорави или пак ќе се мачиме со Мерино.

И Калафиори е повреден. Јас мислам Салиба-Москера

Хинкапи лево, десно Тимбер. Сезонава некако не му верува на МЛС ама ќе видиме

Ако не е спремен Калафиори, 99% сум сигурен дека ќе игра Скели лево, Хинкапи централен.
Уствари Хинкапи ќе игра секако централен, агресивен е, таман замена за Габриел, таман печен за црвен картон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom