Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ах ми го е.аа викендот.....Ни се сврте среќата, до сега сите губеа ние тепавме, ова коло обратно.
Инаку браво за КПР изиграа машки и одличен фудбал. Реално можеа да не дотолчат со уште некој гол.
Нека видат сите играчи како се игра цврст фудбал а не ко пички по терен!!!
Добро сеа да не претераме, сепак они ја имаат најголемата пичка што некогаш заиграла во Англија- Џои Бартон.
Веруј да беше друг судија ќе праевме друг муабет....Малце претера со грубата игра....Таа пичка ни еба матер, ама комплет цела екипаа играа агресивно и црвсто. Многу ми е криво што нашиве не одговорија со иста мера.
Е добро бе друже факт е дека не ни одговара физичка игра.....И факт е дека има судии што денес ќе свирнеа бајагаи повеќе прекршоци и ќе имаше повеќе жолти......Пак судиите криви бе дечки?
Дај гет реал малце, сами сме си криви не ни е крив ни Бартон ни Дин ни никој друг...
Е добро бе друже факт е дека не ни одговара физичка игра.....И факт е дека има судии што денес ќе свирнеа бајагаи повеќе прекршоци и ќе имаше повеќе жолти......