Кико Д.
ULTRAS - way of life
аха, фала.Да, мораше да направи и операција на едното колено во Август, ќе паузира минимум до Јануари-Февруари.
Побрзо да оздрави.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
аха, фала.Да, мораше да направи и операција на едното колено во Август, ќе паузира минимум до Јануари-Февруари.
Ех сега ај да не трексаме глупости, дечкото кога го сменија имаше истрчано 9,....кусур ,ако немал сила ова тешко да го истрчаш друже.......Се што можеше... му украде на Парк...
Ама вината не е негова толку колку на Венгер, 15 минута беше во тек а Ремзи кутриот немаше сила за да диши а не па да движи!
Дали му ја виде фацата? Изразите?Ех сега ај да не трексаме глупости, дечкото кога го сменија имаше истрчано 9,....кусур ,ако немал сила ова тешко да го истрчаш друже.......
Нервите незнаев каде ми се во тие мигови!Шчезни во еден меч направи повеќе дриблинзи отколку Волкот цела сезона.![]()
Дали му ја виде фацата? Изразите?
Па кога и да појдеше на спринт ќе се запнеше... и ќе останеше таму неможеше ни да се враќа... не зборам глупости само гледам што се случува!
Ова темпо е Пре...за него!
Следен меч е морална негова пауза...
Алмунија е на позајмница.
Алмунија е на позајмница.
Скилачи може да се продаде, а Шамак не е за продавање!