Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе пред некое време Џуру го стававте на исто рамниште со Видич и Тери, сега Венгер ќе го продава? :О

Абе пред некое време Џуру го стававте на исто рамниште со Видич и Тери, сега Венгер ќе го продава? :О
Нема да го продава.

Џуру кога е во форма,стварно е ѕвер(не како тие двајца/ама веднаш зад нив :D ),само работата е што не е константен...лани беше најдобар дефанзивец на Арсенал.

Има шпекулации на скајспорт дека сме поврзувани и со Варгас добар играч по левата страна, игра како лев бек, и лево крило

Све се шпекулира за одбранбени играчи.. чим Венгер го дае Траоре сигурно ке се купи еден, нас најбитна ни е средината, таму е критично, некој плејмејкер мора да донесе, иначе ништо не праиме.. Ми се свиѓа овој Парк, има шут јак, пуца слободни.. ќе го биде

МарвинМартин/Хазард/Варгас/АндреСантош/Мертесакер who will come :D

Кој и да дојде од овие што се поврзуваме ќе биде супер,значи ќе имаме нови играчи во составот,нови комбинации,нема да ги гледаме Џенкинсон,Мигел и останатата боранија,Метерзакер е ѕвер стварно,прав централен бек со цврстина и висина баш тоа што му треба на Арсенал,има уште 1 ден од преодниот рок,да почекаме и да видиме што пазарел Венгер..

Ооооо..Каков ден,какво будењее :) :)
Значи нешто како 100 % Мертесакер и Сантос кај нас..то ми се свиѓа :)
А од Варгас/Снајдер/Гуркуф/М'Вила/Maртин Марвин ќе земеме еден,а?Браво браво,ова веќе личи на нешто :) Ја искрено сакам да ги видам у тим Варгас и Гуркуф :)

Ооооо..Каков ден,какво будењее :) :)
Значи нешто како 100 % Мертесакер и Сантос кај нас..то ми се свиѓа :)
А од Варгас/Снајдер/Гуркуф/М'Вила/Maртин Марвин ќе земеме еден,а?Браво браво,ова веќе личи на нешто :) Ја искрено сакам да ги видам у тим Варгас и Гуркуф :)
Јас искрено сакам сите од тиа ги видам у тимот :vozbud: Ама ајде ќе се задоволиме со еден или двајца би сакал да се Марвин и М`Вила

Епа сума сумарум значи :
Заминаа : Насри ,Ебуе :(, Фабрегас, Траоре, Вела ( позајмница ) , Дени ( позајмница ) , Џет , и Бартли ( позајмница).
Дојдоа : Окслејд, Карл , Парк, Жервињо..

Сега да дојдат : Мертесакер и Сантос.
Можни дополнителни засилувања : Пакетот за 46 милиони ( Мвила и Гуркуф ) што го преферирам доста многу, Кака ( што не е можно толку пари за позајмница не вреди реално..) , Марвин Мартин ( Квалитетен сепак ) , Варгас...
До каде ќе одиме? :D
И секако... најголемите утки : Алмунија Бендтнер во тимот сеуште се! и на чело на сите СКИЛАЧИ!

Од овие да дојдат уште Варгас и Гуркуф или Снајдер и сум задоволен до 100 ! :)

Малце зајдовме со желбиве.. :D
Јас сум презадоволен ако дојдат уште еден дефанзивец и еден плејмејкер не е битно кој се..

Малце зајдовме со желбиве.. :D
Јас сум презадоволен ако дојдат уште еден дефанзивец и еден плејмејкер не е битно кој се..
ако доведе некој деца од некој си непознат тим,ти пак ке бидеш задоволен...не е битно кој се,битно да се купува?

А да го земеме Паркер,ефтин,искусен,плејмејкер и за Англија почна да игра, ем на чафките ке им украдеме играч кој го бркаат цело лето :D

kolku sto ne ima po vesnici i sajtovi ovie tri dena, celo leto na kup tolku ne bese povrzuvan arsenal so transferi...

Sve dur ne vidim na oficijalna deka potpisale na nikomu ne veruvam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom