Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.skysports.com/story/0,,11668_7137701,00.html

Јас да сум без пари ви го давам...
Не фала!
--- надополнето: Aug 29, 2011 9:56 PM ---
André Clarindo dos Santos (born March 8, 1983), more commonly known as André Santos, is a Brazilian footballer who plays for Arsenal Football Club.
Arsenal FC

Santos agreed terms with the North London outfit on 29th August 2011 for a reported fee of €7 million earning his agent Tony Mohipp €1.73 million in bonuses for putting the deal together [3]
Наместо Бејнз овајo_O
Ама поефтин ееееее
се само поефтино да е.

ќе га управа венгер екипата и по арно поразот што беше на почетокот на сезоната бидејќи ако изгубивме со помала разлика или игравме нерешено пак ќе викаше дека екипата е топ така да по арно = )

ќе га управа венгер екипата и по арно поразот што беше на почетокот на сезоната бидејќи ако изгубивме со помала разлика или игравме нерешено пак ќе викаше дека екипата е топ така да по арно = )

good old bama :) Потполно се слагам..

Фалеше тука, брат.. Те немаше долго време... Се слагам со постов :)

Ме бендисува беков, дриблер тежок, голгетер, а и слободните глеам си ги има..
Ако ништо друго па ке глеаме атрактивни дриблинзи.. :D

Како шо гледам од видеово добивате добар играч.
честито нека ви е :D

ОООООООООООООО САНТОС!!!!

Оддамна ми беше желба..:)) кој ме прати го спомнував пред некоја година дека сакам да дојде.Одличен потег !!!
Ајде сега,кореецот,Кејхил(иако го преферирам Самба) и Кака :ROFLMAO: !!!

Ако е стварно ова,тогаш е одлично.Само мислев дека е помлад бе,овој 28 бил :eek:

Абе овој беков е ненормален бе, еј... Одлично одлично, ако дојди кај Нас :) Очекувам утре потврда на официјална... Ауу како дриблинг, и удар... :)
--- надополнето: Aug 30, 2011 1:59 AM ---
http://www.youtube.com/watch?v=DQFeq0kd9A8

Auuuuuuu my new hero !!!!! :))))

Абе овој беков е ненормален бе, еј... Одлично одлично, ако дојди кај Нас :) Очекувам утре потврда на официјална... Ауу како дриблинг, и удар... :)
супер е братчето ,можеби мал минус му е дефанзивната игра али имам "осечај" дека ќе го биде :D

Нели Бендтнер и Алмунија ќе си отидеа,зошто се сеуште во тимот?:confused:

Нели Бендтнер и Алмунија ќе си отидеа,зошто се сеуште во тимот?:confused:

Никој не можи да ме убеди дека Венгер нејќи да го искористи Бендтнер како мамец за Артета, макар колку и да е можно тој да е „мамец“... На Мојс му треба напаѓач, висок, а вака Артета нема на кој дава топки.. Во последно и Мојс не купва се потпира на млади сили, па веројатно оние Родвел или слични како него, талентирани можно е да го заменат Микаел...

Али Јапонецов, е момци чудо нешто... Ауууу баш ова ни требаше, мислам дека точно ова.. Комплетен играч, дриблинг, голскорер, фрикикер, игра со глава.. Аууу одма зад Ван Перси...

И да, Вилшир за капитен !!! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom