Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Една работа не ми е јасна, зашто Венгер толку многу обожава да пазари во Франција, зар во другите лиги нема соодветни играчи за Арсенал..?

Една работа не ми е јасна, зашто Венгер толку многу обожава да пазари во Франција, зар во другите лиги нема соодветни играчи за Арсенал..?
Се додека купува од Франција ништо не прави. Мора од Англија!!!

Што позиција игра овој Парк бе? Нека доаѓа Кејхил под хитно, нејкам по 8 гола секоја утакмица да примаме..

Ах зошто замина денилсон на позајмица.

Не за друго ќе направеше црвен како што му тргнало па ќе бевме први барем во нешто :P
И вака сме најдобри. 3 меча ние веќе 4 црвени! Па ни Стоук не не достигнува сезонава!

André Clarindo dos Santos (born March 8, 1983), more commonly known as André Santos, is a Brazilian footballer who plays for Arsenal Football Club.
Arsenal FC

Santos agreed terms with the North London outfit on 29th August 2011 for a reported fee of €7 million earning his agent Tony Mohipp €1.73 million in bonuses for putting the deal together [3]

André Clarindo dos Santos (born March 8, 1983), more commonly known as André Santos, is a Brazilian footballer who plays for Arsenal Football Club.
Arsenal FC

Santos agreed terms with the North London outfit on 29th August 2011 for a reported fee of €7 million earning his agent Tony Mohipp €1.73 million in bonuses for putting the deal together [3]
Ова ако е вака конечно добар лев бек со многу добар центар шут и исто така лев бек кој знае да постигне гол, ако е точно доста добар трансвер е ова.

Добар е Бенајун само што се повредува често подобро овој да си го земeте Адам Џонсон од Сити и онака би требало да си оди нема место за него таму
точно

Ова ако е вака конечно добар лев бек со многу добар центар шут и исто така лев бек кој знае да постигне гол, ако е точно доста добар трансвер е ова.
Додека не го видеме во црвено-бел дрес,ништо не верувам,ќе треба да почекаме

Дека е Французин :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom