Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Денес така несакајќи на радио слушнав како демек се договориле Сити и Арсенал за трансфер на Насри по цена од 28 милиони?

Само не заборавај дека ради Венгер навиваме за Арсенал.. Ако не беше тој, многу веројатно е Арсенал да останеше каде и што беше, тим како Евертон, Тотенхем и сл. со еден збор потпросечен... Венгер го направи Светски тим, и зато нема да си оди никогаш, освен ако самиот не си даде отказ

Не си ја вртај како ти одговара на тебе.Пред болдот види што имам напишано.Плус нели гледаш дека беше и шала за да ве смирам.
Иначе целиот пост за мене е глупост.Читај го Аршешавин.Тотално се сложувам со него.Ради Анри....Арсенал отсекогаш е бил голем тим,не просечен. ;)

Абе, ако стварно Фабрегас дојде кај нас, летата веќе нема да бидат исти. Што ли ќе пишуваат весниците? :D
Ај, наздравје нека е. Гледам и на вас не ви беше по ќејф последно време. ;)

Не ми се читаат повеќе вести за фудбал, а искрено овие два ден и не сум читал ништо.
Венгер би требало да биде почестен со статус почесен менаџер на Шити, ако е точно ова за Насри. Па пола Арсенал го продаде таму :tapp:, можда и он се спрема да замине таму, мамето него ле француско. :cautious:
Јас разбирам да се протаваат играчи, ама не можеш да ги продаваш на твојот директен конкурент, тоа е самоубиство. :tapp: Шитни му го на Реал, Фарса, Минхен итн. :eek: Ниту знае да купува играчи ниту знае да ги продава очигледно.
Ама кој не прашува нас, клубот очигледно не живее од фановите и не мора да им угодува на фановите.
Ајде уште некоја сезона кога ќе почнеме да бележиме просечни резултати ќе светне црвената ламбичка, се надевам дека нема да биде доцна, оти просечен тим неможе да привлече спонзори а за играчи и да не зборувам.
Јас сакам само да уживам во фудбалот, сакам да се вратам во 2000та:sneaky:, ах што тим беше тоа:cuc:

Аршавин бил изваден во 30 минута за Русија,на резултати пишува поради повреда. Незнам колку е озбилна

И Ремзи изваден поради мала повреда... Уште ништо не се знае утре ќе не "израдуваат"

Ако го дадат фабрегас за 30м фунти како шо читам по веснициве,тогаш стварно осет немаат веќе вие шо го водат тимот.

jadson e u london na pregovori so arsenal 27 godisniot od sahtior izlea ke potpise i scott dann izlea ke dojde za 8 vo pregovori se so dvajcata igraci

Па повеќе од 30 реално не можеш да му земеш.
Минантата сезона беше катастрофа.
Цело лето нема играно, не е во форма, прашање е дали некад ќе биде оној стариот.
Искрено што побрзо породавања на вакви неблагодарни го*на толку подобро.
Или уште подобро, нека го префрлат со втор тим да тренира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom