Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.563
- Поени од реакции
- 10.374
Не на Сонг,како што напиша Аршавин/Волкот тоа аут и ете ти го Вилшер.Башка минатата сезона да не играше 2 тим Вилшер?Би го играл на местото на сонг?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не на Сонг,како што напиша Аршавин/Волкот тоа аут и ете ти го Вилшер.Башка минатата сезона да не играше 2 тим Вилшер?Би го играл на местото на сонг?![]()
Море и за голман ќе го стави.Стартниот состав на Арсенал ако Аршесавин е еден ден Венгер:
Шчежни
Аршавин-Аршавин-Аршавин-Аршавин
Аршавин-Аршавин-Аршавин-Аршавин
---------------Аршавин------------------------
----------------------------Аршавин-----------
![]()
А не, таму ќе го донесе Акинфееф, и можеби Фимпонг ќе го пушти во средината... другото се согласувам со Аршавин х9Море и за голман ќе го стави.
Абе луѓе каков Волкот прв состав не зезајте.Значи со играчи ко Волкот,Скилачи,Траоре,Гибс,Бендтнер и ЏУРУ не освојуваме титула па што сака нека биде.
И не се чудете за Џуру,зошто , затоа што сум го забележал оваа сезона многу пати како игра со страв против ѕвезди,едноставно му се тресат нозете.Не барам да се сложите за ова со Џуру,но длабоко во себе знаете дека не е тоа што ни треба.Не можеме да кажеме дека е класа игра дека кога ќе го споредеме со Вермален,Пике,Пујол,Тери,Фердинанд,Видич,Кембел,Лусио,Тиаго Силва ќе видиме дека е ништо.![]()
Вас на лечење дај излечете ја опсесијата со мене ! Како курва у уста сум ви хахах ! Само мојот состав го критикувате хахаха а колку полоши од мојот казаа хахах !! иначе мора да се игра 4-5-1 ради играчите што ги имаме у тимот ! има мн квалитетни у средина што за зал ми требало на клупа да седат ! Шчезни
Сања-Вермален-Кош(или нов)-Гибс
Вилшер-Сонг
Насри(Волкот)-Фабрегас-жервињо(аршавин)
Ван Перси
вака ке биде со сигурност ако останат насри и фабергас
Абе друже немора да значи дека нема да го искористи неговиот потенцијал,може ќе има 100 пати подобри нафрлувања лево, а и знаеме дека има неверојатен шут, така што баш може и ќе му годи таа позиција....Епа јебига неможе сите да имаме исти став , Џуру за мене е добар играч али му фали многу да биде класа играч од типот на некои играчи кои низ годиниве се во стартната постава на премиер лигата.
Од друга страна истото мислење го иам и за Сонг .Добар е момакот,се труди али има големи недостатоци за да биде на нивото на некои играчи кои предходно играа на таа позиција во Арсенал (покриваа добро, дефанзивата им беше појака страна но правеа и добар пас,нешто што Сонг со неговите две леви тешко дека ќе го прави).Али во моментиве во кои немаме друг играч на позицијата дмф ,задоволен сум и со Сонг.
И според мене е катастрофално ,играч како Вермален да се постави лев бек и неговите потенцијали да бидат сведени на минимум .
Како курва у уста сум ви хахах !
И да, јас просто не сфаќам, како можиш да го имаш пречкртано Венгер, а да навиваш за Арсенал !? Навиваш за Арсенал, така или за некој друг !?
Не ми е јасно, и плус шириме недефинираност низ форумов со тоа што наш навивач го има пречкртано најуспешниот тренер во историјата на Арсенал на аватар.. То ти е исто како некој од Утд. да го пречкрта Сер Алекс
Потполно се слагам со тебе и за Сонг.Епа јебига неможе сите да имаме исти став , Џуру за мене е добар играч али му фали многу да биде класа играч од типот на некои играчи кои низ годиниве се во стартната постава на премиер лигата.
Од друга страна истото мислење го иам и за Сонг .Добар е момакот,се труди али има големи недостатоци за да биде на нивото на некои играчи кои предходно играа на таа позиција во Арсенал (покриваа добро, дефанзивата им беше појака страна но правеа и добар пас,нешто што Сонг со неговите две леви тешко дека ќе го прави).Али во моментиве во кои немаме друг играч на позицијата дмф ,задоволен сум и со Сонг.
И според мене е катастрофално ,играч како Вермален да се постави лев бек и неговите потенцијали да бидат сведени на минимум .