Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен јаки киксови прајш. Еден добар натпревар во Пред сезона, против КЕЛН, не го враќа Аршавин прва постава!
А за Сонг незнам како можеш најклучниот играч да го стајш на клупа?

----------------Шчежни
Сања Косчиелни Вермаелен (било кој само не Гибс и Траоре)!
--------Сонг/Диаби Вилшир/Диаби
-----------------Цеск

------------------РВП
------Жервињо --------Волкот

Росицки, Аршавин, Шамак, Џору, Ебуе....

А ти незнам како мозеш да го ставаш волкот пред аршавин коа ништо посебен не е волкот и плус шпиц го ставаш ! ахахха НАсри кај ти е? ни на клупа не ти е?? Сонг Најклучен ?? мислам дека вилшер стана поклучен од него и појак

А ти незнам како мозеш да го ставаш волкот пред аршавин коа ништо посебен не е волкот и плус шпиц го ставаш ! ахахха НАсри кај ти е? ни на клупа не ти е?? Сонг Најклучен ?? мислам дека вилшер стана поклучен од него и појак

Насри ми е во Сити, СОНГ најклучен?? ептен си ретардиран бе ти Вилшир е многу добар ама да кажиш дека е подобар и Поклучен од Сонг ваљда не си при себе нешто....
А да, Волкот не е поарен ама овој Аршавин не е тој од Зенит или ти па дека Русин се навреди?

Мојот состав, и веројатно онај кој ќе биде, барем во голем процент...

Гк: Шчезни
Одбрана: Сања, Кошиелни, Џуру, Вермален
Средина: Волкот, Сонг, Вилшир, Фабрегас, Насри
Напад: Ван Перси

Ако останат овие, двајца, сигурно составот ќе биде ваков, со Волкот како втор напаѓач... Аршавин, Росицки чекат клупа.. Жервињо може да игра сегде, па сигурно ќе има значајна минута, особено ако Насри замине... Сигурно Аршавин нема да биде стартер, оти нема место (немаше лани кога беше цел тим повреден, а камоли сега).. Бендтнер си оди, сигурно... На левата бековска позиција, само, таму може да дојде до промени, ако Венгер одлучи да игра со Гибс или Траоре или новиов

Уште поголема штета е Гибс да игра, верувај ми... Баш ни треба Вермален таму, а и притоа ако дојде до повреди во центарот да се префрли.. Не губиме ништо :)

Уште поголема штета е Гибс да игра, верувај ми... Баш ни треба Вермален таму, а и притоа ако дојде до повреди во центарот да се префрли.. Не губиме ништо :)
Нажалост го губиме столбот на одбраната така, но не Гибс, дадете му шанса на Траоре!

Дека не губиме не еточно Губиме и то многу ама појке ќе изгубиме со Гибс или Траоре лев бек....

Тоа и велам, кој и да е од двајцата, се камења..Немаме повеќе време да им даваме шанси, се бара стабилност и компактност за да освоиме, па макар и Вермален играл таму..

Шанси нема поќе !! Ако почниме да им даваме шанси, ќе се бориме со Тотенхем за 6то место..

Јас сум убеден дека Венгер кога кажа дека бара играч од одбрана тоа ќе биде лев бек.Значи сигурно купува лев бек Венгерсито а со Кош и Вер ќе сме ѕверови ;)

Јас сум убеден дека Венгер кога кажа дека бара играч од одбрана тоа ќе биде лев бек.Значи сигурно купува лев бек Венгерсито а со Кош и Вер ќе сме ѕверови ;)
Ај се кладиме дека ќе купи некој 17-годишњак од англиски петолигаш, и ќе даде изјава како тоа тој бил новиот Ешли Кол бла бла бла.

И да, јас просто не сфаќам, како можиш да го имаш пречкртано Венгер, а да навиваш за Арсенал !? Навиваш за Арсенал, така или за некој друг !?

Не ми е јасно, и плус шириме недефинираност низ форумов со тоа што наш навивач го има пречкртано најуспешниот тренер во историјата на Арсенал на аватар.. То ти е исто како некој од Утд. да го пречкрта Сер Алекс

Шчежни
Сања-Вермален-Косчиелни(Самба)-Траоре
Аршавин(Волкот)-Сонг-Фабрегас-Насри
Жервињо
Ван Перси

Абе луѓе каков Волкот прв состав не зезајте.Значи со играчи ко Волкот,Скилачи,Траоре,Гибс,Бендтнер и ЏУРУ не освојуваме титула па што сака нека биде.
И не се чудете за Џуру,зошто , затоа што сум го забележал оваа сезона многу пати како игра со страв против ѕвезди,едноставно му се тресат нозете.Не барам да се сложите за ова со Џуру,но длабоко во себе знаете дека не е тоа што ни треба.Не можеме да кажеме дека е класа игра дека кога ќе го споредеме со Вермален,Пике,Пујол,Тери,Фердинанд,Видич,Кембел,Лусио,Тиаго Силва ќе видиме дека е ништо. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom