Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од тројца да успееме да се ослободиме летово од Колашинац, Џака, Бељерин, Лаказет, Обамејанг, Вилиан веќе ќе сме на добар пат. Ем ќе се отвори простор за плати за нови играчи, ем знаеш дека има некој план - концепт за промена во споредба со минати сезони. Вака никој не ни го сака ѓубрето и просторот за расфрлање со плати за нови играчи е доста ограничен, премногу заглавен клуб во сопствените гомна.

Arsenal have enquired about the possibility of acquiring Houssem Aouar on loan this summer as the Gunners pursuit of the Frenchman continues, according to reports today.

Иначе не знам дали се спомна за Вилок во темава, 22 милиони во Њукасл по се изгледа само уште официјално се чека. Настрана дали сумата е добра или не, или дали Вилок ќе е новиот Гнабри или ќе е играч за кој сме извадиле максимум сума како Чембрлејн, сепак драго ми е што ќе може да игра фудбал секоја недела и ќе гаи статус на првотимец, а нема неговите квалитети да се судат по 5 натпревари годишно против небањати противници. Мислам дека добро ќе се снајде.

Вилок е продаден оти не можеме другиве да ги продадеме

Вечер само да не се обрукаат. Ако ја усерат на старт против оваа екипа, нека си ги закачат копачките на клин.

Одегард значи. Ако ми се свиѓа, само требаше да го направат ова уште во јуни за да имаше припреми со нас али тоа што е, премногу е бавен Еду маме му ебем.

Arsenal are prepared to make a bid to sign Martin Ødegaard on a permanent deal. He’s always been Edu and Arteta’s priority as number 10. ⚪️ #AFC

Once Real Madrid gives the green light, Arsenal will submit the proposal.

Aouar, also in the list.

Maddison, never been close.

Не знам дали да верувам на Романо. Лани тврдеше дека Парти не доаѓа кај нас, а AFCBell спротивното. Истото се случува овој рок.

Не знам дали да верувам на Романо. Лани тврдеше дека Парти не доаѓа кај нас, а AFCBell спротивното. Истото се случува овој рок.
Сите се вклучија освен Орнстин и Бел :D

Леле што напад ќе биде вечер без Лака и Оба, ваљда Нкетиа, Пепе и Вилиан :sick:

Леле што напад ќе биде вечер без Лака и Оба, ваљда Нкетиа, Пепе и Вилиан :sick:
Nketiah 4 weeks out. Мислам ќе бидат исфорсирани Мартинели и Сака.
Автоматски споено мислење:

Пепе ЕСР САКА МАРТИНЕЛИ една варијанта, друга Балогун на едно од местото на Нели и Сака

Сака ваљда е спремен, одмана беше Еурото, ама Мартинели не знам дали и одморот му е поминат.

Како и да е, уште понапнато ќе биде сега, пекол ќе биде вечер на гостувањето кај овие новиве.

Би сакал Балоган да стартува. Обамејанг ништо не покажа на припремите, а Лаказет беше просек.

Сака ваљда е спремен, одмана беше Еурото, ама Мартинели не знам дали и одморот му е поминат.

Како и да е, уште понапнато ќе биде сега, пекол ќе биде вечер на гостувањето кај овие новиве.
Нема одмор за Мартинели, одма се врати на тренинг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom