Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба еден ќотек на тоа нердовите што влечат линии да им се мавне, немаат никаква константост у влечењево, од кај ќе им прдне прво од таму влечат.нели треба од рамото или ракавот да повлечат линии?
Па не само дајвот, за офсајдот што беше тоа?чист дајв
доста е гасам, не гледам веќе
Континуирано имаме проблем против екипи кои го паркираат автобусот и играат бункер. Со Елнени и Себаљос, како и со Џака, нема брз проток на топка и пасови на прва за преку средина да се пробие автобусот и да се креираат шанси. Шансите одат преку крила и крилата пред себе имаат 7 противнички играчи кои чуваат 3 наши целосно покриени, па или се оди на соло шут од лоша позиција (стативата на Сака) или се умртвува играта и се застанува на топка и пак од ново акцијата. Како и да е мањак сме на барем 2ца такви играчи во средина, а порано сме ги имале на претек. Дури ни Парти не сум сигурен дали е ваков кадар.Мартинели се уби од дркање на топката, на моменти ме нервираше многу. Имаше ситуации кај што можеше да креира шанса за еден од Лака,Сака и ЕСР он ми ја тупеше. Мора да си го поправи тоа, али бразилец е јбг, тоа е тоа. Се изнапромашија денеска.
Јас денеска не видов проблем, имавме бар 7 одлични шанси, што е доволно за еден тим да победи. Себаљос уствари имаше и добра утакмица, тоа што Елнени е со очите на тилот тоа е друг проблем. Денеска не сјеба само реализација на добри шанси.Континуирано имаме проблем против екипи кои го паркираат автобусот и играат бункер. Со Елнени и Себаљос, како и со Џака, нема брз проток на топка и пасови на прва за преку средина да се пробие автобусот и да се креираат шанси. Шансите одат преку крила и крилата пред себе имаат 7 противнички играчи кои чуваат 3 наши целосно покриени, па или се оди на соло шут од лоша позиција (стативата на Сака) или се умртвува играта и се застанува на топка и пак од ново акцијата. Како и да е мањак сме на барем 2ца такви играчи во средина, а порано сме ги имале на претек. Дури ни Парти не сум сигурен дали е ваков кадар.