Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Se dodeka imame proseci kako Elneny, Jenko, Shkodran vo timov ke si tapkat vo mesto... pa podobro staj od mladincive nekoj, nemozat da se polosi od ovie...

Ова е натпревар што мора да се добие!! Ебеш и ЛЕ ако овде кикснеме. Уште еден натпревар дома играме во првенство и на овој и на тој не смее ротирања и експериментирања.

Нека умрат играчите ако сакаат утре, бандажирани цели требаше сите првотимци да бидат на терен.

Со Елнени, само на индивидуален квалитет или на среќа се добива натпревар. За Џенкинсон не ни трошам зборови...........

Кога упропасти 45 минути, сега очекувам да ја прави измената Елнени-Тореира. Воопшто не ми се допаѓа што сѐ остава за второ полувреме.

Многу лошо е што сме тим кој 80% од натпреварот напаѓа од левата страна, а на Палас таму им игра Бисака, пиле не може да прелета од дечкото....

Овој Шкодранов барем некоја глупост како директен црвен да направеше и да не го гледам до крај на сезона... Ама не е способен ни до крај глуп да биде!!!
Уште па во крупен кадар кога ќе го дадат...црева ми се превртуваат:facepalm:

Бркај сега Емери две победи на гости, ебате простиот.

Тотално непланирани изгубени три бода, не знам што да кажам, сите киксаат околу нас, но таква шанса пропуштивме што сега огромно прашање е дали ќе може да се задржиме во топ4, озбилно ќе ја уништиме сезоната баш на крај, кога требаше да се стегнат.

Не знам шо друго, ептен е безвеза резултатов

Најдобро засилување во моментот е раскинување на договорот на Шкодран. Со кејф би ги истрошил тие 10м евра отприлика.

Kako sto kazav so gospod napred..... Koga gi vidov Jenkinson i Mustafi i Elneny znaev deka samo so gospod mozeme da gi tepame ovie.Pa ne morase bas na ovaa utakmica da rotiras Emery da ti ebam sve,stavi go Toreira mesto Elneny od pocetok,Maitland Niles od pocetok,Monreal stoper ili Mavropanos.Sve da mu ebam na kopileto gostivarsko Mustafi sve sto ima.Me zabole sto igrale so napoli u cetvrtokot,abe za pobeda i ekipa ke umiraat na teren a ne ne bile spremni.Liverpool so ista 11ka so sitni izmeni igra i LS i PL.

Што мислеше за денеска Емери живо ме интересира.
Кога ќе научи дека на крајно битна утакмица не се прават такви драстични промени како Џенкинсон,Мавропанос,Елени,Гуендози и Мустафи,ќе биде добро за нашиот клуб.
Се молам да сфати дека ни под никаква околност Мустафи не смее да помириса терен до крајот на сезоната,а после тоа треба да се избрка како куче да му ја ебам мајката у пичка орелска покундурена.
Со 3бода од денешнава утакмица,ќе обезбедивме топ4,сега ќе се тресеме со нашата одлична гостинска форма.
@mkgunner нема да е лошо и по пораз да пишуваш.

Последно уредено:
Што мислеше за денеска Емери живо ме интересира.
Кога ќе научи дека на крајно битна утакмица не се прават такви драстични промени како Џенкинсон,Мавропанос,Елени,Гуендози и Мустафи,ќе биде добро за нашиот клуб.
Се молам да сфати дека ни под никаква околност Мустафи не смее да помириса терен до крајот на сезоната,а после тоа треба да се избрка како куче да му ја ебам мајката у пичка орелска покундурена.
Со 3бода од денешнава утакмица,ќе обезбедивме топ4,сега ќе се тресеме со нашата одлична гостинска форма.
@mkgunner нема да е лошо и по пораз да пишуваш.

Абе до него е, Венгер му остави тим со максимум 2-3 засилувања да се бори за титула, како може со играчишта како Шкодрани, Елнени, Џенкинсон да губи незнам, во право си

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ахахахахахха
Kill me now
a9eed981deb29b63c04d571842512154.jpg

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom