Не е топ4 отидено, пошто и конурентите се мизерија исто ко нас, ама тиња сме тотално, се брукаме, да не знаеш дали да плачеш или да се смееш после вакви два порази. ЛЕ титула само и простено е се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Проблеми големи имаме на гостински тренер,цела сезона не успеа да го пронајде проблемот.Ајде да ја видиме твојава перцепција
Вчера дали играше Озил? Како те бендиса тебе и твојава перцепција за квалитет? Џенкинсон, Мавропанос, Елнени, Гуендузи, Мустафи вчера не играа или сеа грешка е шо пак ги врати "јакиве" во прв тим или па нема "научено" Емери од грешките а?
Дај молим те пиши му дај му некој совет, со твојава перцепција ќе доприш до него мислам
Проблеми големи имаме на гостински тренер,цела сезона не успеа да го пронајде проблемот.
Домашната форма ни е феноменална,Елнени Гуендузи шоу и нула утакмица.
Реални критики се ова што го цитира,што значи дека сеуште не си нашол и неможеш да најдеш пост каде велам Емери АУТ.
Кажа дека сум рекол Емери АУТ,ајде биди маж и најди ми таков пост.
Специјалистот за Европа Лига,губи од Бате Борисов во 1/16 финале.![]()
Отпаѓање од Бате Борисов во 1/16 финале од ЕВРОПА ЛИГА ќе е можеби и најголемата бламажа на клубов во поновата историја.А пазете,сме губеле во овој период со 8-2,4-5 пати 5-1,6-0 итн.
Ин си сега
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Проблеми големи имаме на гостински тренер,цела сезона не успеа да го пронајде проблемот.
Домашната форма ни е феноменална,Елнени Гуендузи шоу и нула утакмица.
Реални критики се ова што го цитира,што значи дека сеуште не си нашол и неможеш да најдеш пост каде велам Емери АУТ.
Кажа дека сум рекол Емери АУТ,ајде биди маж и најди ми таков пост.
другар Емери е класична пизда на гостински терен и од увек бил.
неможам да заборавам со Севиља кога цела година на гостински терен немаше победа
![]()
, дозволи тон играчи да останат во последна година од договор
Нема што да ти објаснувам, никогаш нема да сфатиш.Сакам овој дел да ми го објасниш многу убаво,како Венгер дозволи тон играчи да останат во последна година од договор?Значи Венгер.
Нема што да ти објаснувам, никогаш нема да сфатиш.