Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мене целата комбинација на Емери-Мончи ме асоцира на многу сезони играње во ЛЕ, купување ефтини играчи, вечно заглавени помеѓу 4-6 позиција, англиска Севиља.

Зошто да не може да бидеме шпанскиот Атлетико за промена?

А зошто едноставно да не се вратиме да бидеме Арсенал,фактор во секое натпреварување?

А зошто едноставно да не се вратиме да бидеме Арсенал,фактор во секое натпреварување?

до почетокот на Февруари.:D[DOUBLEPOST=1550947348][/DOUBLEPOST]
Мене целата комбинација на Емери-Мончи ме асоцира на многу сезони играње во ЛЕ, купување ефтини играчи, вечно заглавени помеѓу 4-6 позиција, англиска Севиља.

Зошто да не може да бидеме шпанскиот Атлетико за промена?
тоа викам, ќе мора Мончи,а посебно Емери работата да си ја кренат неколку нивоа повисоко.

Солиден состав, треба да е доволен за победа денес

Добро ја сфаќам, дека дуелов со Бате, Лихштајнер беше најмалку лош досега, дури и погодуваше некој центаршут. Ама сериозно толку да бил добар за во тимот на колото во Лига Европа и тоа на позиција лев бек? Другите леви бекови хокеј ли играле :icon_lol: Колку нереално делува ова, тимот на неделата во Лига Европа да ти е Џака, Мустафи и Лихштајнер :sneaky::sneaky:

52890022_2046765275409398_1200055059828703232_n.jpg

Одамна вака убаво не сме играле во напад, штета за промашените шанси.

Пред некое време на заебанција пишевме тука Колашинац да се прекомандува крило, но мислам дека сериозно треба да се проба таа варијанта, ако можел Бејл, зошто да не може и нашиот Тенк :cool:

Што се испези со промашената шанса се испези,ама какво играчиште е Лака,буквално секаде го има,борбен,финиш,техника,позиционирање.Мака ми е што не го земавме порано.
Ивобињо :icon_lol:
@Bateman Ни треба капацитет тренер за да направи таква промена во еден играч.Како што ни фали крило,плус како што гледам се почести се шпекулациите за нов лев бек на лето,не е лоша идејава,братов врска нема у одбрана,го шетаат бетер од мене во недела мамурлив цел.Да се подобри значително у одбрана,не го менам за никој.

Овој Колашинац каков човек е, трга ко војник на Спарта да е, не дај боже да си пред него и да се судрите... Ивоби го пукат Роналдињо моменти. Пети мети, акции на прва, да ти се сврти ако сакаш да ја следиш топката, ова е веќе нешто (y)(y)

Одамна вака убаво не сме играле во напад, штета за промашените шанси.

Пред некое време на заебанција пишевме тука Колашинац да се прекомандува крило, но мислам дека сериозно треба да се проба таа варијанта, ако можел Бејл, зошто да не може и нашиот Тенк :cool:
Ама тогаш Ивоби, миленикот на Емери каде ќе играт? Баш реков да проверам каква статистика имат Ивоби сезонава на сета таа доверба и форсирање од Емери и гледам 3 гола и 4 асистенции а скоро и да немат пропуштено натпревар. Колку и да е подобрен физички во градење топка и по некој дриблинг сепак за крилен играч се премали бројки. Завршниот пас и шут не вервам дека некогаш ќе ги подобрит затоа што веќе не е тинејџер во развивање...

Ама тогаш Ивоби, миленикот на Емери каде ќе играт? Баш реков да проверам каква статистика имат Ивоби сезонава на сета таа доверба и форсирање од Емери и гледам 3 гола и 4 асистенции а скоро и да немат пропуштено натпревар. Колку и да е подобрен физички во градење топка и по некој дриблинг сепак за крилен играч се премали бројки. Завршниот пас и шут не вервам дека некогаш ќе ги подобрит затоа што веќе не е тинејџер во развивање...

Ивоби мора да се продаде, он е првиот играч кој би го летнал од тим.

И Обамејанг ме накурчи на крај многу, распашана команда беше Сотон и печени беа за трет примен гол, а во два наврати Оба ради куркејф си прокоцка... Прво зошто ја враќа на Лаказет со надворешна, кога можеше убав пас немаше шанси да ја пресечеше, ако ја пратеше убаво навремено, во ситуацијата кога ќе си дадоа автогол за малку. Со самиот пас со надворешна, се крати аголот на пас и се успорува движењето на топката. И друго, на самиот крај, што беше со подавањето, имаше рамнотежа на телото, имаше целосна контрола на топката и прегледност каде се сите, зошто ја подаде до голманот...

Не ми е за друго, туку ќе им натпревари каде што нема да се креираат многу шанси и нема да имаме ваква слобода да промашуваме ко денес, многу скапо ќе не чинат неискористени шанси од Лака и Обамејанг ко денес.

Оној гревот Суарез демек дојде тука за повеќе фудбал да игра, два месеци ќе му се соберат нема ни саат време изиграно.

Оној гревот Суарез демек дојде тука за повеќе фудбал да игра, два месеци ќе му се соберат нема ни саат време изиграно.
Izgleda go zemaa samo za da gi zakjutat navivachite na nekoe vreme, demek eve nosime igrachi novi. Jas pod pozajmica podrazbiram igrachot da dobie solidna minutazha za da se dokazhe dali da go otkupat ili ne, ovoj kutriot edvaj po 10tina minuti na kraj od mech go stavaat, pa i Mesi da e za 10 minuti nema da uspee da se dokazhe..

Ааа немој така,не си го слушал/читал магот наш Унаи за нови трансфери.Секој фудбалер кој ќе дојде во клубот мора најпрво одреден период да преседе на клупа зошто во клубот има одредена хиерархија и понижувачки би било за "староседелците" во тимот нов фудбалер одма да му го зазема местото.
Јадам гомна,не кажа баш така,но суштината е таа.Тоа го има изјавено.
Не е до Суарез значи,дел од процесот е тоа.:icon_lol:
Сократис и Гуендози врзаа утакмици на почетокот во Арсенал оти немаше играчи доволно за тие позиции,иначе и они ќе беа исто.
Слично вакво нешто прави и Алегри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom