Дека не требаше да изгубиме, не требаше! Дека заслуживме да изгубиме, заслуживме... и те како заслуживме! Али мислам дека држат вода муабетите дека немаме екипа и дека нема позиција на која сме комплетни и не фалат играчи, освен напаѓачи. Аубамејанг и Лаказет ќе се изедат, едниот мора да замине и да се земе ист квалитет играч на друга позиција, на пример крило. На тоа треба да се купи напаѓач кој нема да има проблем да седи на клупа и кој ќе надополнува кога ќе треба... Жиру беше измислен за тоа, али го продадовме за 100гр семки. Офанзивен играч во средина мора да се купи, некој што ќе креира шанси, а Озил да се продаде одама. Доста му е ми се чини, според мене нема веќе фудбал во него. Е одбраната, за одбраната стварно не знам што да кажам ниту пак да изразам желба за некој да купиме... не знам кој би сакал да го купиме. Го зборите Кулибали како класа одбранбен, али мене ми е и он просечен неинтелегентен црнец. Кога би го споредил до Ван Дајк би рекол дека Кулибали е 2 класи послаб играч од Ван Дајк, некако не ме фасцинирал од тоа што го имам видено... можеби членовите што пратат Италијанска Серија А ќе ме демантираат, али јас мислам дека е тапа!
Сума сумарум, колку пари толку музика, а со овој состав толку се може, реалноста е таа... плус како се води тимот од целокупна стратегија, менаџирање, финансиски, и трансфер политика тоа е криминал! Не е за коментирање воопшто!